Evenemententeam Regio Oost


Regio Oost heeft heel wat te bieden met haar prachtige omgeving! Denk maar eens aan de beekjes en houtwallen in Twente, de heidevelden in Salland, de kastelen in Twente en de Achterhoek, de Veluwe en niet te vergeten het weidse Oost-Flevoland. Oost is ook een regio met prachtige hanzesteden, veel musea, dierentuinen, pretparken, teveel om op te noemen. Kortom: hier staan kunst, cultuur, natuur en recreatie op een hoog peil.

Een actief evenemententeam is voortdurend bezig om de NKC-leden in de watten te leggen met een goed evenementenprogramma waarin de hiervoor genoemde elementen waar mogelijk worden opgenomen. Het team wil de leden ook informeren op de goed bezochte en gezellige Regio Ledenbijeenkomsten.

Het is in het begin van het jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie al te merken dat de NKC groeit en Regio Oost groeit mee en telt ongeveer vijfduizend leden.

Evenementen: veel variatie

Aan het evenementenprogramma wordt veel aandacht besteed, inhoudelijk en wat betreft de variatie. Het Paasweekend is beroemd, maar er is veel meer, zoals een Opa & Oma-weekend, het weekend voor nieuwe leden - Gluren bij de Buren - en de Midweek de Nieuwe Wildernis. Er is voor elk wat wils, voor jong en oud, voor gezinnen, stellen en solo's.

Coördinator evenemententeam
Klaas Analbers
evenementenoost@nkc.nl
Leden evenemententeam
Klaas en Paola Analbers
Greet de Boer
Harm en Mielke van Egmond
Frans en Willy van Gennep
Dick en Riky Kolkman
Henk en Anny Nobel
Ron Roovers en Arrienne Bosch
Christine Snelder en Rien Stoop
Lucy en Leo te Woerd
Ton en Rita Wopereis
Evenementen
-commis

Verslagen activiteiten

2018

2017

2016

2015


2014