Evenemententeam Regio Noord


Regio Noord omvat de provincies Groningen, Friesland en Drenthe met daarnaast Noordwest-Overijssel en de gemeenten Noordoostpolder en Urk in de provincie Flevoland. De regio is landschappelijk, cultureel en stedenbouwkundig gezien zeer divers.

 

Denk bijvoorbeeld aan de prachtige boerenhoeven in Groningen, de meren in Friesland, de bossen en heidevelden in Drenthe, het veengebied van Noordwest-Overijssel, het nieuwe land van Flevoland en alle prachtige oude plaatsen verspreid over de regio. Denk ook aan de Waddenzee en de eilanden, de lange kustlijn en de weidse vergezichten, zowel over het land als over het water. Een mooie regio om te wonen, een mooie regio om te bezoeken met de camper.

Regio Noord heeft momenteel ruim drieduizend leden en behoort tot de grootsten van de NKC.

Evenemententeam

Het evenemententeam zorgt onder meer voor dat verschillende evenementen goed worden georganiseerd. In 2018 staan onder meer het Camper- en motorweekend, Fabrieksbezoek Hymer en het Nieuweledenweekend op het programma.

Nieuweledenweekend

Het aantal leden van de NKC groeit sterk. In Regio Noord komen er jaarlijks honderden nieuwe leden bij. Voor hen organiseert het evenemententeam één of twee keer per jaar een speciaal weekend om kennis te maken met de NKC in al haar facetten. Nieuwe leden worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd.

Coördinator evenemententeam
Henk Hummel
evenementennoord@nkc.nl
Leden evenemententeam
Jan Duit
Harrie Baas
Betsy Terpstra
Rijk van Veldhuijsen
Rob van der Wiel
Geert en Hennie Westerveen-Luchtmeijer
Piet en Kiny Bruinsma

Verslagen activiteiten

2017:

2016:

2015:

2014:

2013: