Technoweekend 2014


Vrijdagmiddag kwamen de deelnemers binnen. Ze werden verwelkomd door de organisatie en een lekker zonnetje. Al snel was op de binnenplaats van Smits Auto & Campertechniek een grote kring gevormd. Op een gegeven ogenblik begon het te regenen en zijn we naar de grote binnenruimte verhuisd. Daar werden we ontvangen met koffie en koek. Na uitleg door de organisatie werd het gezellige kennismaken voortgezet. ‘s Avonds werd een presentatie gegeven over dieseltechniek en banden.

Technoweekend3Zaterdagmorgen werden we gewekt door een regenbui die de hele ochtend en middag duurde. De campers van de winnaars van de campercheck werden op de brug gereden. De controle werd door velen met grote interesse gevolgd. De heren Smit beantwoorden alle gestelde vragen uitgebreid. Ook werden veel voorkomende euvels opgesomd en waar mogelijk ter plekke bij de campers aangewezen. In de grote hal stonden enkele leveranciers met hun producten en om alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Vooral de elektronische onderdelen van de camper, zoals de accu, zonnepanelen, laders etc. kregen veel aandacht. Ook Jos de bandenman had veel te vertellen. Aan het eind van de middag werden alle leveranciers bedankt met een flesje wijn. De dag werd afgesloten met een prima verzorgde barbecue en een gezellig samenzijn.

Technoweekend 2

Zondagmorgen scheen de zon weer en werd spontaan een kring op het binnenplein gevormd. Onder het genot van koffie en koek werd de winnaar van de 'Willie Wortel- verkiezing' gefeliciteerd met een bos wortelen en een flesje wijn. Hiermee het einde van een prima verzorgd weekend.

Technoweekend 1