Nieuweledenweekend Midden 2014


We waren al enige tijd lid van de NKC, maar hadden hier nog nooit iets "mee gedaan". Het Nieuweledenweekend was daarom een goede gelegenheid om eens wat nader met de club en een aantal van haar (ook nieuwe) leden kennis te maken.

Het weekend was een ongedwongen samenzijn van rond de 45 campers. De vele uren zon, kregen we als bonus en hiervan werd dan ook volop genoten. Het maakte het nog makkelijker een rondje te lopen en hier en daar een praatje aan te knopen. Rond een uur of 8 in de avond werd het weekend officieel geopend door de voorzitter van de regiocommissie. Dit vond plaats in de Jutter, de zaal die op de camping was afgehuurd om de diverse activiteiten te houden.

Officieel is eigenlijk geen goed woord voor de ongedwongen sfeer waarin eigenlijk alles in het weekend plaatsvind. Aansluitend werden er nog 2 presentaties gegeven over het camperen. De avond werd afgesloten onder het genot van een drankje. Zaterdag stond in het teken van diverse presentaties zoals bijvoorbeeld EHBO/camperreizen en techniek. In de middaguren vond er op het camperveld een markt plaats waar diverse bedrijven hun artikelen lieten zien en verkochten. Camperen maakt hongerig en dus toog iedereen rond 5 uur weer naar de Jutter alwaar er na een borreluurtje het tijd was voor een uitgebreid buffet. Iedereen genoot van het eten en het samenzijn. Zondagochtend werd er ontbeten in de Jutter en rond 11 uur de NKC vlag weer gestreken als eindsignaal van dit gezellige en zonnige weekend.

Petra en Sander Zwier