Jeu de Boulesweekend 2014


Naar Camping de Zeven Linden in Baarn. Om 15.15 uur kwamen we aan. Er stonden al aardig wat campers. In totaal waren er 18 stuks. Een geweldige ontvangst door Nora en Mariska bij de ingang van het park. Lex stond op het terrein op ons te wachten en wees de juiste plek aan.

Er waren vele bekenden, dus gedag zeggen, handjes schudden, maar ook  nieuwe gezichten. Om 17.00 uur werd de vlag gehesen bij de camper van Nora en Lex. En ingeluid met een welkomstdrankje in de grote tent en uitleg van Lex over het weekend. Nu nog een beetje zon en het is helemaal compleet. De locatie is super, mooie camping, goede voorzieningen en nieuw sanitair. Het weekend is al geslaagd en dan moeten we nog beginnen.

Zaterdag, 5 april 2014

Na een toch wat koude nacht, om 8.00 uur opgestaan. Na een heerlijk ontbijt naar de jeu de boules. Eerst nog koffie drinken in de tent en om 10.00 uur na de trekking van de kaarten begon het spel. De hele dag verliep goed en ’s middags verscheen zelfs de zon. De verzorging tussen de partijen door was geweldig. Het spelen met elkaar verliep ook uitstekend en iedereen had er veel plezier in. Na de jeu de boules even bijkomen en dadelijk wordt het buffet gebracht. Ook dat was prima, ruimschoots voldoende en genoeg keus. Het werd een reuze gezellige avond, maar velen gingen bijtijds terug naar de camper. Na zo’n hele dag buiten boulen wilden de meesten vroeg naar bed.

Zondag, 6 april 2014

Ja daar is dan om 10.00 uur de koffie en de prijsuitreiking, prachtig om te zien.
1.    Jenny
2.    Cees
3.    Tijmen
4.    Marian

Ook  waren er 3 poedelprijzen en kregen alle vrouwen een lintje. Daarna was het feest afgelopen en vertrokken de meeste campers. Nog snel even de vlag binnenhalen.
Met regen namen we afscheid van elkaar, wat hebben we het gisteren getroffen met het weer.

En wie weet………….tot volgend jaar.

Cees en Ria van Rij