Jeu de boules weekend 2015


Na een paar koude, stormachtige weken, start de vrijdag met veel zon. Veel gasten komen vroeg aan om van het mooie weer en de omgeving te genieten. Het evenement start officieel om 17.00 uur, met een glas Prosecco.


Na een gezellige, lange avond is iedereen de volgende dag weer fit en worden om half 10, na de koffie, de kaarten door Lex geschud. Zo weet iedereen op welke baan en met wie en tegen wie er wordt gespeeld. Het is zwaar bewolkt en de wind waait flink. Bij de 2de ronde miezert het zelfs licht. We laten ons hier niet door van de wijs door brengen. 

Na een lunch in eigen camper wordt om 14.00 uur weer verder gespeeld. De lucht wordt dreigend, donkere wolken hangen boven de banen. Een blik op Buienradar geeft aan dat het de komende uren veel zal regenen! Er wordt besloten om niet verder te spelen, maar morgenochtend de laatste ronde te spelen. De weersvoorspelling is dan goed. 

's Avonds wordt er een heerlijk warm en koud buffet gebracht. Er zijn heerlijke salades, vis en drie schalen met warm vlees. Het gaat bijna allemaal op. 

Na een koude nacht, buiten, schijnt de volgende dag de zon. Het is nat en modderig op de baan, maar dat zal de pret niet drukken. 

Na de koffie wordt de vierde ronde gespeeld. De prijsuitreiking was verrassend, de prijzen weer mooi en de beloftes om elkaar volgend jaar weer te zien gingen over en weer. Dat was dan echt het eind van een zeer geslaagd weekend, georganiseerd door Lex, Nora en Mariska van evenemententeam regio Midden.


Marian Straks en Marius Wolthers, Zeewolde.