Hondenweekend 2014


Het Hondenweekend op 11, 12 en 13 april op Camping Erkemederstrand werd dit jaar voor de derde keer georganiseerd en was wederom een groot succes. Het NKC recreatieteam van regio Midden had alles tot in de puntjes verzorgd. En ook Hondencentrum Wraf had weer een leuk, leerzaam en afwisselend programma voor ons als deelnemers. Honden en baasjes hadden het breed naar de zin!

Vrijdagmiddag kwamen alle equipes op het campingterrein aan en ’s avonds gaf het team van Wraf antwoord op vele vragen. We hadden van tevoren onze vragen gemaild en zo kon dit heel effectief worden behandeld.

Zaterdag was een echte doe-dag! Welke hond doet de hindernisbaan als beste, wie is de snelste, welke hond is de gehoorzaamste en welke is de slimste hond? Gelukkig was alles heel speels opgezet en was het een feestje voor alle honden en baasjes! ’s Avonds konden we genieten van ieders inbreng in de driegangenmaaltijd. Jammer dat je zo snel verzadigd bent, het was allemaal overheerlijk!

Als afsluitingsonderdeel was er op zondagochtend een puzzeltocht met verstopte (hardgekookte) eieren, het was tenslotte bijna Pasen!. Tot grote verbazing werden bijna alle 26 eieren teruggevonden. Hierbij waren trouwens niet alleen de honden actief op zoek…! Nog even een groepsfoto voor op de website en daarna het strijken van de clubvlag als einde van dit zeer geslaagde weekend!

Wiepke Toxopeus (equipe Wiepke en Hennieta en hond Flora)