Evenemententeam Midden


Regio Midden ligt in het hart van Nederland, een lange strook die van Almere tot voorbij Nijmegen reikt. Onze regio telt inmiddels bijna 3.500 leden.

 

Betrokkenheid en samenwerking

Ons evenementteam bestaat uit een groep van 10 enthousiaste vrijwilligers die een breed aanbod verschillende evenementen voor de NKC bedenken, organiseren en begeleiden. Omdat wij allemaal woonachtig zijn in de regio Midden zijn we in staat jou de leukste en onontdekte locaties en activiteiten te laten beleven.

Wij hechten waarde aan goed contact met onze leden zowel binnen als buiten onze regio. We willen ook graag weten wat er onder onze leden leeft zodat we een en ander nog beter voor jou kunnen organiseren/begeleiden. Ook staan we uiteraard open voor nieuwe ideeën voor evenementen.

Evenementen

We doen ons uiterste best om voor jou als (beginnende) camperaar leuke gezellige en informatieve evenementen te organiseren. Wij bieden afwisselende activiteiten die voor alle NKC-leden uit heel Nederland beschikbaar zijn.

Enkele voorbeelden van deze activiteiten

Technoweekenden: Tijdens dit evenement ligt de nadruk op de technische kant van het camperleven. Je krijgt veel praktische informatie over diverse onderwerpen zoals energievoorziening, satelliettelevisie, elektronica, brandpreventie, onderhoud etc.
Natuurfotografie: Voor alle hobbyfotografen (in spé) die tijdens diverse excursies door natuurgebieden in Midden Nederland volop de kans krijgen mooie foto’s te maken en hun kennis hierover te vergroten. Een natuurfotograaf deelt graag zijn kennis en kunde met je over dit interessante vakgebied.
Jeu de boules: In samenwerking met regio Zuid wordt elk jaar dit goed bezochte en vooral gezellige evenement georganiseerd. Leer hier meer over de spelregels en achtergronden van dit ‘leuke Franse spelletje’.

Voor het nieuwe jaar staan er nieuwe actieve evenementen op het programma, speciaal voor de wat jongere camperaars onder ons. Meer informatie hierover volgt, houd hiervoor de NKC website in de gaten.

Wij ontmoeten je graag tijdens één van onze evenementen!

Coördinator evenemententeam
Jacqueline Schinkel
evenementenmidden@nkc.nl
Leden evenemententeam
Egbert en Rita van Berghem
Anton en Janny Houweling
Riet en Klaas Lenten
Walter en Joke Lodewijk
Roland en Lucia Maes
Peter en Erika Moes
Frans, Anke en Tomas Ratelband
Jacqueline en Wim Schinkel
Teamlid Evenementen
Evenementen
-commis

Verslagen activiteiten

2018

2017

2016

2015


2014