Evenemententeam Regio Midden


Regio Midden ligt in het hart van Nederland, een lange strook die van Almere tot voorbij Nijmegen reikt. Onze regio telt inmiddels circa 3.500 leden. Ons evenemententeam draagt in algemene zin bij aan het reilen en zeilen van de NKC en werkt daarnaast aan zaken die voor de camperaars in onze regio van nut kunnen zijn.

 

Betrokkenheid en samenwerking

Het team van de regio Midden organiseert de evenementen en de ledenbijeenkomsten. Daar horen we graag wat er bij de leden leeft. In dit verband noemen we drie gelegenheden die jaarlijks terugkeren, waarbij er volop kans is voor de leden om hun stem te laten horen. In de eerste plaats is er het Nieuweledenweekend, dat in april plaatsvindt. NKC-ers die het afgelopen jaar lid zijn geworden, worden persoonlijk uitgenodigd om daaraan deel te nemen.

Dan is er de Seizoensopening in januari die vooral in het teken staat van de feestelijke ontmoeting en de verwachtingen ten aanzien van het komende camperjaar.  Een derde gelegenheid is de Regionale ledenbijeenkomst, die plaatsvindt in oktober. Tijdens deze bijeenkomst worden allerlei zaken van algemeen/landelijk belang besproken. Leden kunnen meepraten over de te varen koers van de NKC.

Evenementen

In Regio Midden organiseert de evenementencommissie uiteenlopende evenementen, die door het jaar heen plaatsvinden. Dat begint meestal met het Midweek Golftoernooi, het Nieuwe Ledenweekend, het Jeu de Boules-festijn, het NKC Golfkampioenschap, het Technoweekend en een Rondje Nederland. Regio Midden organiseert de golfevenementen beurtelings met Regio Zuid-West. Natuurlijk kunnen ook NKC-leden uit andere regio's zich inschrijven voor de evenementen van onze regio en omgekeerd kunnen leden uit Regio Midden deelenemen aan de evenmenten van alle andere regios's.

Coördinator evenemententeam
Jacqueline Schinkel
evenementenmidden@nkc.nl
Leden evenemententeam
Egbert en Rita van Berghem
Popko Nijmeijer en Truus van Hoorn
Anton en Janny Houweling
Riet en Klaas Lenten
Walter en Joke Lodewijk
Frans en Anke Ratelband
Jacqueline en Wim Schinkel
Teamlid Evenementen
Evenementen
-commis

Verslagen activiteiten

2018

2017

2016

2015


2014