Projectbureau Camperplaatsen

Projectbureau Camperplaatsen helpt recreatie-ondernemers en gemeenten met gratis vrijblijvend advies over het realiseren en inrichten van camperplaatsen. Belangenbehartiger NKC doet dit om NL en België campervriendelijker te maken.

Het campertoerisme is booming, gezien de groei van het aantal campers. In Europa zijn ongeveer 2 miljoen camperaars, in Nederland meer dan 100.000. De NKC verwacht dat deze groei de komende jaren doorzet. Gevolg is dat er steeds meer camperaars onderweg zijn en overnachtingsplaatsen nodig hebben.

De NKC weet uit eigen onderzoek waar de camperaar behoefte aan heeft. NKC ziet enorme kansen voor gemeenten en MKB, maar stelt tegelijkertijd vast dat nog niet elke gemeente en/of ondernemer er helemaal klaar voor is. En de vraag is natuurlijk hoe zij naast elkaar kunnen bestaan en deze groeiende doelgroep kunnen bedienen.

De specialisten van Projectbureau Camperplaatsen geven antwoord op vragen als:

  • Wat kan de camperaar u opleveren?
  • Hoe interesseert u deze kritische consument voor uw gemeente, bedrijf of dienst?
  • En wat komt daar allemaal bij kijken?

De camperplaatsspecialisten zijn verder verantwoordelijk voor het (laten) controleren van gerealiseerde camperplaatsen in Nederland en België (Vlaanderen).

Samen met de moderatoren van onze camperplaatsenwebsite Campercontact houden zij deze website actueel.

Contact met onze specialisten?

Wil je meer weten over camperplaatsontwikkeling? Stuur dan een e-mail naar [email protected].