Kandidaten ledenraad regio Noord-Holland

Hieronder stellen de kandidaten die zich verkiesbaar hebben gesteld voor de ledenraad van regio Noord-Holland zich voor. Je kunt stemmen t/m 1 oktober. De uitslag wordt op 16 oktober bekendgemaakt.

Kandidaten staan op alfabetische volgorde.

Rein Bakker
Regio Noord-Holland

Belangrijke onderwerpen

 • Duurzame toekomst: hoe verkleinen we onze ecologische voetafdruk en zorgen we ervoor dat ons beslag op ruimte en natuur acceptabel is / blijft.
 • Hoe houden we onze hobby maatschappelijk geaccepteerd en (daarmee samenhangend) betaalbaar. De meeste campers zijn diesels. We moeten voorkomen dat we gezien worden als 'rijke' milieubelasters.
 • Leden maken de vereniging. Hoe zorgen we ervoor dat de NKC een vereniging voor leden - door leden (met professionele werkorganisatie) blijft.

Motivatie

In mijn leven ben ik naast studie en later werk altijd maatschappelijk actief geweest. in 2020 hebben we ons 11 meter zeiljacht verkocht, een kleiner exemplaar voor dagzeilen teruggekocht en van het geld dat we overhielden kochten we onze buscamper. Camperen heeft veel gemeen met zeilen: actief zwerven en nieuwe plekken ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten. Tijdens mijn actieve zeilcarrière zette ik mijn kennis en ervaring meermaals in voor redactie, bestuur en commissiefuncties van watersport- en zeilverenigingen. Ik heb een economische hbo-opleiding en een wetenschappelijke opleiding bedrijfskunde. In het dagelijks leven werk ik als assetmanager en commissaris. Collega's beschrijven mij als betrokken, deskundig en doelgericht met oog voor de mensen achter de feiten en cijfers.

Wouter Boender
Regio Noord-Holland

Belangrijke onderwerpen

 • Meer zowel financiële als materiële exclusiviteit voor leden.
 • Promotie vergroten.
 • Invloed met name lokale overheid vergroten.

Motivatie

Als lid van een vereniging niet alleen consumeren maar ook bijdragen aan het doel.

Monique Ferron
Regio Noord-Holland

Belangrijke onderwerpen

 • Naast Campercontact is duurzaamheid in de campercommunity een belangrijk thema. Zodat camperen leuk blijft.
 • De NKC wil er zijn voor alle camperaars. Echter in deze tijd worden mensen niet altijd lid van een vereniging. Voor de NKC belangrijk om om te vormen naar een model waardoor de NKC er voor alle camperaars is en kan zijn.
 • Camperen is supertof, en dat vind ik niet alleen. Het is erg populair en in Nederland zijn er niet altijd voldoende camperplekken of moet je lang vooruit reserveren, en dat wil je als camperaar niet altijd. Camperen is toch een gevoel van vrijheid.

Motivatie

Sinds een aantal jaren hebben wij een leuke buscamper 'Camperbaby' waarmee we er regelmatig op uit trekken. Naast mijn werk als programmamanager bij een OV bedrijf.
Ik ben nu ook lid van de ledenraad, een zeer bijzondere zittingstermijn waarin o.a. het besluit is genomen om Campercontact te verzelfstandigen. Mijn kennis en ervaring wil ik ook een 2e (en laatste) termijn inzetten. En zo het belang van de leden vertegenwoordigen.

Jeroen Martron
Regio Noord-Holland

Belangrijke onderwerpen

 • Ontwikkeling van camperplaatsen.
 • Duurzaam toerisme en met name ook de electrificering van campers.
 • NKC-community building.

Motivatie

In het dagelijks leven ben ik ondernemer/directeur van een bedrijf in de reisindustrie en ben ik bestuurslid bij de brancheorganisatie ANVR. Uiteraard ben ik een zeer enthousiaste camperaar en ben in het bezit van een VW T6.1 Ocean.
Als ik word gekozen in de ledenraad ga ik mij 100% inzetten. Naast het strategische plan zal ik focus leggen op onderlinge verbinding, hoe wij de jonge generatie camperaars meer kunnen betrekken en hoop ik mijn 40 jaar opgedane kennis van de reisbranche en het campingbedrijf verder te kunnen inzetten. Ik heb er erg veel zin in!

Henk Reimink
Regio Noord-Holland

Belangrijke onderwerpen

 • Max. gewicht limiet camper voor B-rijbewijs.
 • Campingvoorziening voor campers.
 • Camping kwaliteit en publiek vervoer.

Motivatie

Ben met pensioen en wil meer met camper op weg en het beter maken voor campers in de EU.