Extra voordelen voor VKT-leden bij camperreizen op maat van DreamTravels

  • Bepaal jouw ideale camperreis
  • Hulp van ervaren reisexperts
  • Extra voordelen voor VKT-leden
  • Bepaal jouw ideale camperreis
  • Hulp van ervaren reisexperts
  • Extra voordelen voor VKT-leden

Stel je camperdroomreis samen en ontvang als VKT-lid extra voordelen

Bij een maatwerkreis zijn alle onderdelen van het reisschema uniek. Jij bepaalt de bestemming, lengte, reisdata en inhoud van de individuele camperreis. Samen met camperreisexperts stel je aan de hand van je persoonlijke wensen en budget jouw droomreis samen, die zij deels of volledig voor je kunnen regelen. Daarnaast kun je bij iedere boeking een beroep doen op routespecialisten, die jou graag persoonlijk voorzien van routeadvies en allerlei tips over bezienswaardigheden.

Voor deze maatwerkreizen werken de NKC en VKT samen met DreamTravels. Deze reisspecialist organiseert tegen scherpe prijzen prachtige camperreizen naar Canada, Amerika, Cuba, Australiƫ en Nieuw-Zeeland. Je kunt je volledig laten ontzorgen door de camperreisexperts, maar je kunt DreamTravels ook voor een deel van de reis inschakelen. Jij bepaalt wat je geregeld wilt hebben. Zo beleef je zorgeloos een unieke reis vol onvergetelijke indrukken. En als VKT-lid ontvang je bovendien dezelfde voordelen als leden van de NKC.

Extra voordelen voor VKT-leden

Leden van VKT ontvangen dezelfde voordelen als NKC-leden, wanneer zij via DreamTravels een individuele camperreis boeken. De voordelen kunnen oplopen tot een waarde van maar liefst 355 euro. Zo krijg je gratis persoonlijk advies van een routespecialist en een wegenatlas cadeau. Afhankelijk van de bestemming en bepaalde voorwaarden ontvang je een cadeaupakket.

Ontdek alle voordelen

Voorbeelden van maatwerkreizen

Bekijk verschillende voorbeelden van individuele reizen naar prachtige bestemmingen. Je kunt de reis ook helemaal zelf uitstippelen en alleen specifieke onderdelen van de reis uitbesteden. Denk aan de vlucht, camperhuur, hotelovernachtingen of entree voor parken. In West-Canada, West-Amerika en Cuba kan DreamTravels tevens de campings voor je reserveren.

Bekijk maatwerkreizen

Amerika

Met haar vele prachtige natuur en uitgestrekte wegennet is Amerika ideaal om met de camper te verkennen. Diverse blogs ter inspiratie

Lees meer

Canada

Henk en Herma Speelman reisden met een camper door de Canadese Rocky Mountains. In dit blog de hoogtepunten uit de route van Banff naar Victoria.

Lees meer

Australië

Mark en Marjam maakten van alles mee tijdens een avontuurlijke campertrip van vijfentwintig dagen langs de Australische oostkust.

Lees meer

Nieuw-Zeeland

Een reisverslag vol tips van Rietha en Noël, die een aantal weken met de camper door het adembenemende Nieuw-Zeeland trokken.

Lees meer