NKC Maatwerkreizen

  • Bepaal jouw ideale camperreis
  • Ontvang hulp van ervaren reisexperts
  • Extra voordelen voor NKC-leden
  • Bepaal jouw ideale camperreis
  • Ontvang hulp van ervaren reisexperts
  • Extra voordelen voor NKC-leden

Stel zelf je droomreis samen

Bij een maatwerkreis zijn alle onderdelen van het reisschema uniek. Jij bepaalt de bestemming, lengte, reisdata en inhoud van de individuele camperreis. Samen met camperreisexperts stel je aan de hand van je persoonlijke wensen en budget jouw droomreis samen, die zij deels of volledig voor je kunnen regelen. Daarnaast kun je bij iedere boeking een beroep doen op routespecialisten. Dit zijn vaak NKC-vrijwilligers, die jou graag persoonlijk voorzien van routeadvies en allerlei tips over bezienswaardigheden. Zo beleef je zorgeloos een unieke reis vol onvergetelijke indrukken.

Jij bepaalt, DreamTravels regelt het

Voor deze maatwerkreizen werkt de NKC samen met DreamTravels. Deze reisspecialist organiseert tegen scherpe prijzen prachtige camperreizen naar Canada, Amerika, Cuba, Australië en Nieuw-Zeeland. Je kunt je volledig laten ontzorgen door de camperreisexperts, maar je kunt DreamTravels ook voor een deel van de reis inschakelen. Jij bepaalt wat je geregeld wilt hebben. Je kunt de reis dus ook helemaal zelf  uitstippelen en alleen specifieke onderdelen van de reis uitbesteden. Denk aan de vlucht, camperhuur, hotelovernachtingen of entree voor parken. In West-Canada, West-Amerika en Cuba kan DreamTravels tevens de campings voor je reserveren.

Voorbeelden van maatwerkreizen

Bekijk verschillende voorbeelden van individuele reizen naar prachtige bestemmingen, die je volledig zelf kunt samenstellen.

Extra voordelen voor NKC-leden

Leden van de NKC hebben een streepje voor bij DreamTravels. De voordelen kunnen oplopen tot een waarde van maar liefst 355 euro.

Amerika

Met haar vele prachtige natuurgebieden en uitgestrekte wegennet is Amerika ideaal om met de camper te verkennen. Diverse blogs ter inspiratie.

Canada

Maar liefst vier keer reisden Henk en Herma Speelman met een camper door de Canadese Rocky Mountains, waaronder de route van Banff naar Victoria.

Australië

Mark en Marjam maakten van alles mee tijdens een campertrip van vijfentwintig dagen langs de Australische oostkust.

Nieuw-Zeeland

Een reisverslag vol tips van Rietha en Noël, die een aantal weken met de camper door het adembenemende Nieuw-Zeeland trokken.

Meer weten over onze reizen?