Aanmelden voor NKC Visiedag

Graag nodigen wij je uit om vrijdagmiddag 13 mei samen met ons, de branche en internationale topspreker Steven van Belleghem mee te denken over de toekomst van de NKC. Scroll naar beneden voor meer informatie over de Visiedag in het algemeen en de thema's in het bijzonder.

Datum: vrijdag 13 mei 2022
Tijd: 13.00 uur - 17.00 uur
Locatie: Mauritskazerne, Ede

De inschrijving is gesloten. Helaas kun je je niet meer inschrijven voor de NKC Visiedag.

 

Praat ook mee over de toekomst!

Waar heeft de nieuwe generatie camperaars behoefte aan? En wat moeten wij vandaag doen zodat die Europese camperaar van morgen ook van onbezorgd camperplezier kan blijven genieten? Mede op basis van de inzichten tijdens deze visiemiddag zullen we de strategie en dus toekomst van onze camperclub vormgeven. Dit doen we aan de hand van een viertal thema’s;

• Fundamentals / digital
aanbod van producten, diensten en activiteiten anno 2026 / de balans tussen on- en offline aanwezigheid en klantenservice
Partner in (camper) life
wat zijn de cruciale momenten in een camperleven en hoe is de NKC dan relevant en van unieke waarde?
• Impact
verantwoordelijkheid voor de toekomst: hoe kan onbezorgd camperplezier ook bijdragen aan de oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen?
• Team
over welke competenties en kwaliteiten moeten toekomstbestendige organisaties en teams beschikken?

Alle presentaties worden in het Nederlands gegeven.
Mocht je onverwachts verhinderd zijn, dan kun je je tot zeven dagen voor de NKC Visiedag kosteloos afmelden via [email protected]. Bij afmelding binnen zeven dagen voor deze dag zijn de kosten 30 euro per persoon. Ook bij een zgn. no-show op de dag zelf worden deze kosten in rekening gebracht. Zie algemene voorwaarden NKC Evenementen.