Tweehonderd campers met tweehonderd singles strijken neer in Wanroij


Hittegolf of niet, voor de meeste mensen zit de vakantie er weer op. Maar op camping De Bergen in Wanroij is het toch lekker druk. Zo'n tweehonderd kampeerders zijn daar samen voor een single weekend. De kampeerders hebben twee dingen met elkaar gemeen.

Ze zijn dol op hun camper en ze zijn alleen. Maar dat is geen fijne combinatie. Een man die op de camping een bakje koffie drink vertelt: "In je eentje op vakantie gaan is best leuk want je hoeft met niemand rekening te houden. Maar dan kunnen de dagen ook heel lang zijn. Dan is het toch fijn zijn als je wat gezelschap hebt en met iemand kan praten." Een andere kampeerder vult aan: "Als je naar een camping gaat zitten daar vaak veel gezinnen. Die gaan samen eten en zo. Als je solo bent is dat niet leuk."

Meest actuele nieuwsberichten


  • De AVG komt eraan

    De nieuwe privacywet wordt per 25 mei in werking gesteld. Hoe bereiden bedrijven zich hier op voor? Hans Inkenhaag, manager bedrijfsvoering van de NKC vertelt.

  • Klaar voor de zomer

    In het magazine VRIJ, de weekendbijlage van De Telegraaf, vertelt Eva Bosman over haar camper. De NKC geeft cijfers over het aantal campers in Nederland.

  • Vraag naar camperplaatsen stijgt

    In het Algemeen Dagblad werd aandacht besteed aan de groei van de vraag naar camperplaatsen. Hans Pronk, camperplaatsspecialist bij de NKC, geeft als suggestie om locaties te ontwikkelen bij agrarische bedrijven.

Naar nieuwsoverzicht