Solo-camperclub: Contacten leggen en leuke dingen doen


De camperclub voor alleenstaande mensen is nog altijd groeiende. Dit weekend komen 187 mensen met hun camper naar de camping It Wiid in Earnewâld. De zogenaamde solo-club, onderdeel van de Nederlandse Kampeerauto Club, is 21 jaar geleden opgezet en telt nu zo'n 500 leden.

OmropFryslan

De leden van de solo-club stonden eigenlijk op het punt om hun camper te verkopen, omdat ze op de een of andere manier alleen zijn overgebleven. En er alleen op uit gaan was voor de meesten geen optie.

Het belangrijkste doel van de solo-club is dan ook om contacten te leggen met elkaar en dingen doen. In Earnewâld zullen de deelnemers verscheidene excursies doen en er is een speciale feestavond in een tent. Ook besluiten deelnemers dit weekend vaak om gemeenschappelijk andere reizen te ondernemen.

Bekijk hier het item


Bron: Omrop Fryslân

Meest actuele nieuwsberichten


  • De AVG komt eraan

    De nieuwe privacywet wordt per 25 mei in werking gesteld. Hoe bereiden bedrijven zich hier op voor? Hans Inkenhaag, manager bedrijfsvoering van de NKC vertelt.

  • Klaar voor de zomer

    In het magazine VRIJ, de weekendbijlage van De Telegraaf, vertelt Eva Bosman over haar camper. De NKC geeft cijfers over het aantal campers in Nederland.

  • Vraag naar camperplaatsen stijgt

    In het Algemeen Dagblad werd aandacht besteed aan de groei van de vraag naar camperplaatsen. Hans Pronk, camperplaatsspecialist bij de NKC, geeft als suggestie om locaties te ontwikkelen bij agrarische bedrijven.

Naar nieuwsoverzicht