Met een camper door de Tarzanbocht


Een nieuwe camper kopen en deze meteen even uitproberen op het circuit in Zandvoort? Dit weekend kon dat, tijdens de NKC Camper Experience.

Haarlems Dagblad video


Dit weekend stond het terrein rondom het circuit in Zandvoort in het teken van campers. Zo'n 100 exposanten toonden de nieuwste modellen kampeerauto's en het publiek mocht twee dagen lang proefrijden over het circuit (inclusief de beroemde Tarzanbocht).

Dat niet alleen. Er kon ook een slipcursus gevolgd worden en het was mogelijk om met 4x4's door de duinen te scheuren.

Dure campers

De duurste campers die tijdens het evenement in Zandvoort aan het publiek werden getoond waren de Concorde Charisma en de Flair 920 LE, met prijskaartjes van respectievelijk 294.000 en 260.000 euro.

Bekijk hier het item.

Meest actuele nieuwsberichten


  • De AVG komt eraan

    De nieuwe privacywet wordt per 25 mei in werking gesteld. Hoe bereiden bedrijven zich hier op voor? Hans Inkenhaag, manager bedrijfsvoering van de NKC vertelt.

  • Klaar voor de zomer

    In het magazine VRIJ, de weekendbijlage van De Telegraaf, vertelt Eva Bosman over haar camper. De NKC geeft cijfers over het aantal campers in Nederland.

  • Vraag naar camperplaatsen stijgt

    In het Algemeen Dagblad werd aandacht besteed aan de groei van de vraag naar camperplaatsen. Hans Pronk, camperplaatsspecialist bij de NKC, geeft als suggestie om locaties te ontwikkelen bij agrarische bedrijven.

Naar nieuwsoverzicht