Kamperen op het circuit van Zandvoort


Meestal is het in Zandvoort dringen voor een plekje voor je camper, maar dit weekend is dat een stuk makkelijker. Het Circuit Park Zandvoort is drie dagen lang omgetoverd in een grote camperplaats.

Hart van Nederland NCE

Het aantal campers is in de laatste jaren met bijna 50 procent toegenomen, inmiddels telt Nederland hierdoor een kleine 100.000 campers. De gemiddelde ‘camperaar’ pakt zijn voertuig zes keer per jaar om erop uit te trekken.

Ongeveer de helft van de overnachtingen is op een camping, de rest op een camperplaats. Het is dan ook niet gek dat de camperplaatsen als paddenstoelen uit de grond schieten. De Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) organiseert daarom een enorm camperfestijn op het circuit in de Noord-Hollandse badplaats.

Bekijk hier het item.

Meest actuele nieuwsberichten


  • De AVG komt eraan

    De nieuwe privacywet wordt per 25 mei in werking gesteld. Hoe bereiden bedrijven zich hier op voor? Hans Inkenhaag, manager bedrijfsvoering van de NKC vertelt.

  • Klaar voor de zomer

    In het magazine VRIJ, de weekendbijlage van De Telegraaf, vertelt Eva Bosman over haar camper. De NKC geeft cijfers over het aantal campers in Nederland.

  • Vraag naar camperplaatsen stijgt

    In het Algemeen Dagblad werd aandacht besteed aan de groei van de vraag naar camperplaatsen. Hans Pronk, camperplaatsspecialist bij de NKC, geeft als suggestie om locaties te ontwikkelen bij agrarische bedrijven.

Naar nieuwsoverzicht