Campingsensatie op Circuit Park Zandvoort


Komend weekend vindt op Circuit Park Zandvoort een groot camperfestijn plaats: de NKC Camper Experience. Het evenement is geschikt voor iedereen die iets met kamperen heeft.

NCE Zandvoortse Courant

Slippen, racen, proefrijden of parcoursrijden in de duinen: van 22 tot en met 24 april kan het allemaal. Er zijn campers in alle soorten en maten en de nieuwste gadgets die van pas komen tijdens een camperreis worden gepresenteerd. Wie nog twijfelt over wat voor een camper de ideale match is, kan dit weekend uitgebreid bekijken en vergelijken. Gluren bij de buren mag natuurlijk ook.

Uitgereden en -gekeken? Plof dan neer in je stoel voor een optreden of doe je tegoed aan uiteenlopende gerechtjes bij de vele foodtrucks. Bezoekers kunnen zich drie dagen lang vermaken en het is dan ook mogelijk met de camper te overnachten. Dit biedt meteen de gelegenheid andere camperfans te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen onder de luifel.

Bron: Zandvoortse Courant

Meest actuele nieuwsberichten


  • De AVG komt eraan

    De nieuwe privacywet wordt per 25 mei in werking gesteld. Hoe bereiden bedrijven zich hier op voor? Hans Inkenhaag, manager bedrijfsvoering van de NKC vertelt.

  • Klaar voor de zomer

    In het magazine VRIJ, de weekendbijlage van De Telegraaf, vertelt Eva Bosman over haar camper. De NKC geeft cijfers over het aantal campers in Nederland.

  • Vraag naar camperplaatsen stijgt

    In het Algemeen Dagblad werd aandacht besteed aan de groei van de vraag naar camperplaatsen. Hans Pronk, camperplaatsspecialist bij de NKC, geeft als suggestie om locaties te ontwikkelen bij agrarische bedrijven.

Naar nieuwsoverzicht