Bleekemolens racen in campers over Zandvoort


Het Circuit Park Zandvoort heeft al honderden, zo niet, duizenden verschillende raceklassen langs zien komen. Toch was woensdag weer een bijzondere nieuwe klasse om aan de lijst toe te voegen.

Racen campers Zandvoort

De Italiaanse autocoureur en toentertijd test-coureur van Ferrari zette in 2002 een officieus ronderecord neer van 1:19.880 op het 4307 meter lange duincircuit. De voertuigen die donderdag in actie kwamen, waren een stuk minder snel.

Het werd een strijd tussen leden van racefamilie Bleekemolen. Vader Michael Bleekemolen nam het in een camper op tegen zoon Sebastiaan. En het ging dan iets minder snel, maar daar werd het niet minder spectaculair van.

Bekijk hier het item.

Meest actuele nieuwsberichten


  • De AVG komt eraan

    De nieuwe privacywet wordt per 25 mei in werking gesteld. Hoe bereiden bedrijven zich hier op voor? Hans Inkenhaag, manager bedrijfsvoering van de NKC vertelt.

  • Klaar voor de zomer

    In het magazine VRIJ, de weekendbijlage van De Telegraaf, vertelt Eva Bosman over haar camper. De NKC geeft cijfers over het aantal campers in Nederland.

  • Vraag naar camperplaatsen stijgt

    In het Algemeen Dagblad werd aandacht besteed aan de groei van de vraag naar camperplaatsen. Hans Pronk, camperplaatsspecialist bij de NKC, geeft als suggestie om locaties te ontwikkelen bij agrarische bedrijven.

Naar nieuwsoverzicht