Zomerevenement Solo weekend


t/m

Waar kun je in de Solo zomerweek beter toeven dan aan zee? Vakantiepark Callasande ligt op een steenworp afstand van strand en zee en daar slaat Solo haar tent op.

Wat kun je verwachten? Natuurlijk kent het Solo-evenement zijn vaste onderdelen: twee keer per dag samen koffie drinken, een happy hour, een barbecue in het weekend, het Reisplein en de bijeenkomst voor nieuwe leden. Er zijn georganiseerde activiteiten op fietsafstand of op de camping.

De zomerweek kenmerkt zich door de relaxte sfeer: een mooie lange zomeravond samenzitten met mede-solo’s, samen borrelen en wellicht een spontane maaltijd. Wil je actief bezig zijn, dan is aqua-gym in het campingzwembad of een lange strandwandeling misschien iets voor jou.

Aanmelden

Datum
17 t/m 19 mei 2019
Locatie
Callantsoog
Code
2019-802
Kosten
1 persoon + camper: € 60,- + € 11,25 per nacht (incl. stroom, douche, toeristenbelasting en 1 hond, ter plaatse te voldoen)    
Inbegrepen
koffie/thee, happy hour, 1x barbecue, 1x zondagmorgenbroodje, georganiseerde activiteiten 
Max aantal campers
 200
Bijzonderheden
exclusief voor NKC Solo-leden, overnachtingen zelf bij aankomst bij de receptie afrekenen, het gereduceerde campingtarief is geldig van donderdag 16 mei (11.00 uur) t/m maandag 20 mei, wie de hele zomerweek wil deelnemen moet zich opgeven voor het weekend én de midweek, inschrijven mogelijk tot vrijdag 3 mei (17.00 uur), toeslag extra hond ter plaatse te voldoen (€ 5,- per hond per nacht)
Informatie
coordinatorsolo@nkc.nl 

 

Binnenkort


 • Winterweek

  t/m

  Ontdek het wintercamperen en ga mee op Winterweek in het Limburgse Sevenum.

 • Vakantiebeurs

  t/m

  Tussen 10 en 13 januari kom je naar de Vakantiebeurs voor je jaarlijkse dosis #vakantievoorpret.

 • Vakantiebeurs CMT Stuttgart

  t/m

  De CMT Stuttgart is na de Caravan Salon in Düsseldorf de grootste kampeer-/vakantiebeurs in Duitsland. Er worden veel nieuwe producten en innovaties geïntroduceerd.

Terug naar agenda