Workshop app Campercontact Soesterberg 9 Augustus


De app van Campercontact is (bijna) onmisbaar voor iedere camperaar. Wie nog niet helemaal thuis is in de app, gebruikt deze na de workshop moeiteloos!

Ook als je de functionaliteiten van de app beter wilt benutten, steek je er veel van op. De workshop duurt drie uur.

Alle onderdelen worden uitgelegd zoals bijvoorbeeld de zoekmogelijkheden, instellen van filters, gebruik van offline kaarten, het toevoegen van beoordelingen, foto's en het gebruik van de routes. Na ieder onderdeel volgt een oefening.

Van iedere deelnemer wordt verwacht dat zij zelf hun (opgeladen) smartphone of tablet meenemen met de app hierop geïnstalleerd. De app werkt uitsluitend op Android of Apple apparaten. Indien hulp nodig is bij het installeren van de app, geef dit dan bij aanmelding door via het opmerkingenveld.

We werken in kleine groepjes met drie begeleiders waardoor er ruimte is voor vragen van zowel beginnende als gevorderde gebruikers. De workshop wordt gegeven door opgeleide vrijwilligers van de NKC die zelf enthousiaste gebruikers zijn van de app.

Let op: vermeld bij aanmelding in het notitieveld hoe lang je de app al gebruikt en of je een voorkeur hebt voor een specifiek onderwerp.

Exclusief voor leden.

Aanmelden

Datum
9 augustus 2019
Locatie
Soesterberg
Code
2019-936
Kosten
één persoon € 19,95; twee personen
€ 29,95
Inbegrepen
koffie/thee en koekje, water, uitleg en begeleiding gedurende 3 uur, uitgebreide handleiding met oefeningen, camperroute t.w.v. € 9,95, drie begeleiders voor maximaal 15 deelnemers, goede locatie met uitstekende wifi
Max aantal personen
15 personen per workshop (sessie)
Bijzonderheden
huisdieren zijn niet toegestaan, gratis parkeren op het parkeerterrein; overnachten NIET mogelijk, de workshop duurt 3 uur en vindt plaats in een vergaderzaal van de betreffende locatie. 
Informatie
evenementen@nkc.nl 

Binnenkort


Terug naar agenda