Winterwelvaart in Drenthe


t/m

Oud en nieuw vieren met andere camperaars? Midden in de prachtige Drentse bossen staan we op een comfortabele camping waar je gratis gebruik kunt maken van het overdekte zwembad en er is ook een sauna aanwezig.

De camping en omgeving is vuurwerkluw wat ook fijn is voor de honden. 

Op zaterdag gaan we per touringcar naar de stad Groningen. De gezellige Vismarkt, de hofjes, synagoge en het Groninger museum zijn zeker een bezoek waard. Varend door de grachten krijg je ook een goed beeld van deze sfeervolle stad. 's Middags staat bezoek aan de Hooghoudt distilleerderij en het proeflokaal gepland.

Gidsen van het Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid begeleiden op zondag onze boswandeling. 

De boevenbus brengt ons de volgende dag naar het gevangenismuseum in Veenhuizen. De geschiedenis van deze Kolonie van Weldadigheid zal je zeker niet ontgaan. We bezoeken die dag ook de brouwerij Maallust.

Op oudjaarsdag bereiden we met elkaar een Amerikaanse fuif: iedereen neemt dan iets te eten en drinken mee. Oudjaarsavond versieren we met bingo, bubbels en oliebollen. Beter kun je het nieuwe jaar niet inluiden!

Aanmelden

Datum
27 december 2019 t/m 1 januari 2020
Locatie
Norg
Code
2019-711
Kosten
camper + 2 personen € 445,-; camper + 1 persoon € 280,-; extra persoon € 160,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
5x overnachting, gebruik verwarmd overdekt zwembad, wandeling o.l.v. gidsen, vervoer naar Groningen, bezoek distilleerderij en proeflokaal Hooghoudt, bezoek gevangenismuseum Veenhuizen, vervoer per boevenbus, bezoek aan bierbrouwerij Maallust Veenhuizen, 1x stamppotdiner, 1x diner, 2x happy hour, oliebollen en bubbles, 1x ontbijt, fietskaart knooppuntenroute Kop van Drenthe
Max aantal campers
 50
Bijzonderheden
vuurwerkluwe camping, fietsen meenemen
Fietstocht
diverse fietsroutes in de omgeving beschikbaar 
Wandeling
camping ligt in het bos; korte en lange wandelroutes mogelijk, op zondag een wandeling van 2, 5 of 10 km met gidsen (juiste aantal km's nog te bepalen)
Informatie
evenementennoord@nkc.nl 

Binnenkort


 • media alt

  Camper Cup

  t/m

  Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus organiseren vier golfbanen uit Noordoost Nederland de 3e editie van een vierdaagse karavaan door Drenthe/Overijssel.

 • Rijvaardigheid in de bergen (augustus)

  t/m

  Heb je geen ervaring in het rijden in de bergen en belemmert dit je op een reis? Schrijf je dan in voor dit leerzame en gezellige evenement.

 • Het beste van de Betuwe

  t/m

  Volop variatie in de Betuwe dit weekend: een Landgoedfair, een Bluesfestival en een 19e eeuws fort.

Terug naar agenda