Winterwelvaart in Drenthe


t/m

Oud en nieuw vieren met andere camperaars? Midden in de prachtige Drentse bossen staan we op een comfortabele camping waar je gratis gebruik kunt maken van het overdekte zwembad en er is ook een sauna aanwezig.

De camping en omgeving is vuurwerkluw wat ook fijn is voor de honden. 

Op zaterdag gaan we per touringcar naar de stad Groningen. De gezellige Vismarkt, de hofjes, synagoge en het Groninger museum zijn zeker een bezoek waard. Varend door de grachten krijg je ook een goed beeld van deze sfeervolle stad. 's Middags staat bezoek aan de Hooghoudt distilleerderij en het proeflokaal gepland.

Gidsen van het Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid begeleiden op zondag onze boswandeling. 

De boevenbus brengt ons de volgende dag naar het gevangenismuseum in Veenhuizen. De geschiedenis van deze Kolonie van Weldadigheid zal je zeker niet ontgaan. We bezoeken die dag ook de brouwerij Maallust.

Op oudjaarsdag bereiden we met elkaar een Amerikaanse fuif: iedereen neemt dan iets te eten en drinken mee. Oudjaarsavond versieren we met bingo, bubbels en oliebollen. Beter kun je het nieuwe jaar niet inluiden!

Aanmelden

Datum
27 december 2019 t/m 1 januari 2020
Locatie
Norg
Code
2019-711
Kosten
camper + 2 personen € 445,-; camper + 1 persoon € 280,-; extra persoon € 160,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
5x overnachting, gebruik verwarmd overdekt zwembad, wandeling o.l.v. gidsen, vervoer naar Groningen, bezoek distilleerderij en proeflokaal Hooghoudt, bezoek gevangenismuseum Veenhuizen, vervoer per boevenbus, bezoek aan bierbrouwerij Maallust Veenhuizen, 1x stamppotdiner, 1x diner, 2x happy hour, oliebollen en bubbles, 1x ontbijt, fietskaart knooppuntenroute Kop van Drenthe
Max aantal campers
 50
Bijzonderheden
vuurwerkluwe camping, fietsen meenemen
Fietstocht
diverse fietsroutes in de omgeving beschikbaar 
Wandeling
camping ligt in het bos; korte en lange wandelroutes mogelijk, op zondag een wandeling van 2, 5 of 10 km met gidsen (juiste aantal km's nog te bepalen)
Informatie
evenementennoord@nkc.nl 

Binnenkort


 • Tonke Bus Festival

  t/m

  Op zaterdag 13 april is het eindelijk zover, de tweede editie van Tonke Bus Festival in Terheijden!

 • Natuurfotografie in Flevoland voor beginners

  t/m

  Ben je een echte natuurliefhebber en wil je graag bijzondere momenten vastleggen? Als je hier nog maar weinig ervaring mee hebt, dan past dit evenement bij jou!

 • media alt

  Voorjaarsshow Bakker Campers

  t/m

  Tientallen campers, leuke aanbiedingen en workshops tijdens voorjaarsfeest op 15 en 16 maart.

Terug naar agenda