West-Friesland in de schijnwerpers


t/m

Dit weekend maken we op een bijzondere wijze kennis met het mooie West-Friesland.

Na aankomst op donderdag op de boerencamping bezoeken we 's avonds de Volkssterrenwacht Orion. Gidsen geven een beeld van ons sterrenstelsel en bij goed weer mogen we door de grote telescopen kijken. De volgende dag maken we een unieke vaartocht met de traditionele polderschuit door natuurgebied De Weel met uitleg over de flora en fauna in dit gebied. Bij terugkomst op de camping staat er een verzorgde barbecue voor ons klaar.

Zaterdag is er ruimte voor eigen activiteiten. De camping ligt dicht bij het recreatiegebied Het Streekbos en op 2,5 km fietsafstand van Enkhuizen. Een fietstochtje bijvoorbeeld naar Hoorn, Medemblik of naar de haven van Enkhuizen is aan te bevelen. Het verleden van de machtige VOC, die in de 17e en 18e eeuw met zijn prachtige schepen handelsbetrekkingen onderhield met Aziatische landen, kom je hier nog overal tegen. Dat geeft deze steden een bijzondere sfeer.

Aanmelden

Datum
18 t/m 21 juli 2019
Locatie
Bovenkarspel
Code
2019-104
Kosten
camper + 2 personen € 190,-; camper + 1 persoon € 150,-; extra persoon € 40,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
3x overnachting, 1x barbecue (incl. 1 drankje p.p.), 1x welkomstdrankje, 1x koffie/thee, 1x bezoek sterrenwacht, 1x vaartocht 
Max aantal campers
17
Bijzonderheden
fietsen meenemen, broodjesservice aanwezig
Fietstocht
2,5 km van camping naar Enkhuizen
Informatie
evenementennh@nkc.nl 

Binnenkort


 • Winterweek

  t/m

  Ontdek het wintercamperen en ga mee op Winterweek in het Limburgse Sevenum.

 • Vakantiebeurs

  t/m

  Tussen 10 en 13 januari kom je naar de Vakantiebeurs voor je jaarlijkse dosis #vakantievoorpret.

 • Vakantiebeurs CMT Stuttgart

  t/m

  De CMT Stuttgart is na de Caravan Salon in Düsseldorf de grootste kampeer-/vakantiebeurs in Duitsland. Er worden veel nieuwe producten en innovaties geïntroduceerd.

Terug naar agenda