Voorjaarsweekend Solo


t/m

Solo strijkt in het voorjaar neer in Brabant, op Vakantiecentrum De Zwarte Bergen. Tijdens het eerste evenement van het jaar begroeten we meestal veel nieuwe leden, die in een aparte bijeenkomst wegwijs gemaakt worden met het wel en wee van Solo.

Voor de rest staat het weekend in het teken van 'samenzijn’. Samen koffiedrinken, samen op excursie, samen eten en wie weet rolt er ook een 'samen op reis' uit! Daar is ook het Reisplein uitermate geschikt voor: reiswensen worden verzameld en digitaal verspreid via de Solokoerier. Solo’s kunnen zo gelijkstemden vinden.

Brabant met zijn prachtige natuur nodigt uit tot wandelen en fietsen. Er staan als altijd gevarieerde excursies op het programma. In de buurt vinden we het Bergeijkse sigarenmuseum, een bakkerijmuseum en het streekmuseum van Eersel.

Aanmelden

Datum
5 t/m 7 april 2019
Locatie
Luyksgestel
Code
2019-801
Kosten
1 persoon + camper: € 60,- (incl. max. 2 honden) + € 10,75,- per nacht (ter plaatse te voldoen)
Inbegrepen
koffie/thee, happy hour, 1x maaltijd, zondagmorgenbroodje, georganiseerde activiteiten 
Max aantal campers
 200
Bijzonderheden
exclusief voor NKC Solo-leden, max. 2 honden per camper, overnachtingen zelf bij aankomst bij de receptie afrekenen, het gereduceerde campingtarief is geldig van woensdag 3 april (12.00 uur) t/m maandag 8 april, inschrijven mogelijk tot 22 maart (17.00 uur)
Informatie
coordinatorsolo@nkc.nl 

Binnenkort


 • Caravan, Camping & Motorhome Show

  t/m

  In Birmingham (Verenigd Koninkrijk) is van 19 tot en met 25 februari de Caravan, Camping & Motorhome Show in de evenementenhal NEC.

 • Camper Totaal

  t/m

  In het weekend van vrijdag 22 februari t/m 24 februari organiseert Camper Totaal een voorjaarsshow.

 • Koffieklets voor solo's, regio Noord

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

Terug naar agenda