Veilig op camperreis


t/m

Onbezorgd genieten van je camperreis, dat wil iedereen! Toch moeten we realistisch zijn: een ongeluk zit in een klein hoekje. En dan is het een veilig gevoel als je weet hoe te handelen.

Hiervoor is een cursus op maat voor de camperaar samengesteld, helemaal afgestemd op de praktijk van de campervakantie. Het praktisch handelen staat bij deze cursus voorop.

Tijdens dit trainingsweekend komen de volgende onderdelen aan de orde: reanimatie, levensreddend handelen, herkennen spoedgevallen (hart-, herseninfarct etc.), niet spoedeisende eerste hulp (plakken van pleisters, aanleggen van verbanden etc.). Je leert om te gaan met kleine blusmiddelen en een AED.

De trainingen worden verzorgd door BTB Fire & Medical Support, specialist op het gebied van veiligheid. Zij werken uitsluitend met gecertificeerde docenten die tevens werkzaam zijn bij brandweer & ambulancediensten. Na deelname ontvang je een legitimatiepas 'Eerste Hulpverlener + Kleine Blusmiddelen' van het instituut. Bij je volgende camperreis ga je echt goed voorbereid op pad!

Aanmelden

Datum
6 t/m 8 september 2019
Locatie
Uden
Code
2019-408
Kosten
camper + 2 personen € 200,-; camper + 1 persoon € 185,-; extra persoon € 100,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
2x overnachting, deelname cursus, koffie/thee, 1x lunch, 1x plate diner, legitimatiepas 'Eerste Hulpverlener + KBM' van BTB
Max aantal campers
 8
Bijzonderheden
overnachting op terrein van BTB Fire & Medical Support (toiletten aanwezig, verder geen voorzieningen)
Wandeling
1 km naar het centrum van Uden
Informatie
evenementenzuid@nkc.nl 

Binnenkort


 • media alt

  Camper Cup

  t/m

  Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus organiseren vier golfbanen uit Noordoost Nederland de 3e editie van een vierdaagse karavaan door Drenthe/Overijssel.

 • Rijvaardigheid in de bergen (augustus)

  t/m

  Heb je geen ervaring in het rijden in de bergen en belemmert dit je op een reis? Schrijf je dan in voor dit leerzame en gezellige evenement.

 • Het beste van de Betuwe

  t/m

  Volop variatie in de Betuwe dit weekend: een Landgoedfair, een Bluesfestival en een 19e eeuws fort.

Terug naar agenda