Veilig op camperreis


t/m

Onbezorgd genieten van je camperreis, dat wil iedereen! Toch moeten we realistisch zijn: een ongeluk zit in een klein hoekje. En dan is het een veilig gevoel als je weet hoe te handelen.

Hiervoor is een cursus op maat voor de camperaar samengesteld, helemaal afgestemd op de praktijk van de campervakantie. Het praktisch handelen staat bij deze cursus voorop.

Tijdens dit trainingsweekend komen de volgende onderdelen aan de orde: reanimatie, levensreddend handelen, herkennen spoedgevallen (hart-, herseninfarct etc.), niet spoedeisende eerste hulp (plakken van pleisters, aanleggen van verbanden etc.). Je leert om te gaan met kleine blusmiddelen en een AED.

De trainingen worden verzorgd door BTB Fire & Medical Support, specialist op het gebied van veiligheid. Zij werken uitsluitend met gecertificeerde docenten die tevens werkzaam zijn bij brandweer & ambulancediensten. Na deelname ontvang je een legitimatiepas 'Eerste Hulpverlener + Kleine Blusmiddelen' van het instituut. Bij je volgende camperreis ga je echt goed voorbereid op pad!

Aanmelden

Datum
6 t/m 8 september 2019
Locatie
Uden
Code
2019-408
Kosten
camper + 2 personen € 200,-; camper + 1 persoon € 185,-; extra persoon € 100,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
2x overnachting, deelname cursus, koffie/thee, 1x lunch, 1x plate diner, legitimatiepas 'Eerste Hulpverlener + KBM' van BTB
Max aantal campers
 8
Bijzonderheden
overnachting op terrein van BTB Fire & Medical Support (toiletten aanwezig, verder geen voorzieningen)
Wandeling
1 km naar het centrum van Uden
Informatie
evenementenzuid@nkc.nl 

Binnenkort


 • Koffiebijeenkomst voor solo’s, regio Noord

  t/m

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

 • Informatiebijeenkomst Verrassend Namibië

  Informatiebijeenkomst Verrassend Namibië. Deze bijeenkomst is bestemd voor de deelnemers en zij die overwegen deze reis te boeken.

 • Camper- en motorweekend

  t/m

  Voor de enthousiaste motorrijders met een camper, staat er traditioneel een motor- en camperweekend op het programma. Na twee jaar toeren door het noorden van het land, reizen we nu oostwaarts door Nederland en Duitsland.

Terug naar agenda