Technoweekend Ede


t/m

Dit weekend staat in het teken van technische informatie en wetenswaardigheden over de camper. Onderwerpen als satelliettelevisie, elektronica, energievoorziening, gastechniek, banden en brandpreventie komen hierbij aan bod.

Op vrijdagavond is er een presentatie over dieseltechniek. Op zaterdag volgt de praktijk en gaan er 4 (uitgelote) campers op de brug. Samen bekijken we de onderkant van de camper en wordt uitgelegd welke punten essentieel zijn om te controleren. Daarna zijn er diverse workshops naar keuze. ‘s Avonds is er een gezamenlijke barbecue.

Op zondag kun je leren een wiel te verwisselen en houden de deelnemers ‘open huis’. De jury beoordeelt slimme vondsten in de camper waarmee deelnemer kunnen strijden om de eretitel van Willie Wortel!

Aanmelden

Datum
30 augustus t/m 1 september 2019
Locatie
Ede
Code
2019-506
Kosten
camper + 2 personen: € 105,-; camper + 1 persoon € 85,-; extra peroon € 25,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
2x overnachting, 1x barbecue, welkomstdrankje, 1x happy hour, informatieavond over campertechniek, diverse presentaties over:  veiligheid, gas, banden, energiebalans, schotels, bescherming lak etc. 
Max aantal campers
 25
Bijzonderheden
overnachting op parkeerplaats van firma Smits Campertechniek in Ede (geen voorzieningen)
Informatie
evenementenmidden@nkc.nl 

Binnenkort


 • Winterweek

  t/m

  Ontdek het wintercamperen en ga mee op Winterweek in het Limburgse Sevenum.

 • Vakantiebeurs

  t/m

  Tussen 10 en 13 januari kom je naar de Vakantiebeurs voor je jaarlijkse dosis #vakantievoorpret.

 • Vakantiebeurs CMT Stuttgart

  t/m

  De CMT Stuttgart is na de Caravan Salon in Düsseldorf de grootste kampeer-/vakantiebeurs in Duitsland. Er worden veel nieuwe producten en innovaties geïntroduceerd.

Terug naar agenda