Technoweekend Ede


t/m

Dit weekend staat in het teken van technische informatie en wetenswaardigheden over de camper. Onderwerpen als satelliettelevisie, elektronica, energievoorziening, gastechniek, banden en brandpreventie komen hierbij aan bod.

Op vrijdagavond is er een presentatie over dieseltechniek. Op zaterdag volgt de praktijk en gaan er 4 (uitgelote) campers op de brug. Samen bekijken we de onderkant van de camper en wordt uitgelegd welke punten essentieel zijn om te controleren. Daarna zijn er diverse workshops naar keuze. ‘s Avonds is er een gezamenlijke barbecue.

Op zondag kun je leren een wiel te verwisselen en houden de deelnemers ‘open huis’. De jury beoordeelt slimme vondsten in de camper waarmee deelnemer kunnen strijden om de eretitel van Willie Wortel!

Aanmelden

Datum
30 augustus t/m 1 september 2019
Locatie
Ede
Code
2019-506
Kosten
camper + 2 personen: € 105,-; camper + 1 persoon € 85,-; extra peroon € 25,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
2x overnachting, 1x barbecue, welkomstdrankje, 1x happy hour, informatieavond over campertechniek, diverse presentaties over:  veiligheid, gas, banden, energiebalans, schotels, bescherming lak etc. 
Max aantal campers
 20
Bijzonderheden
overnachting op parkeerplaats van firma Smits Campertechniek in Ede (geen voorzieningen)
Informatie
evenementenmidden@nkc.nl 

Binnenkort


 • Koffiebijeenkomst voor solo’s, regio Noord

  t/m

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

 • Camper- en motorweekend

  t/m

  Voor de enthousiaste motorrijders met een camper, staat er traditioneel een motor- en camperweekend op het programma. Na twee jaar toeren door het noorden van het land, reizen we nu oostwaarts door Nederland en Duitsland.

 • Sneak Preview Adria en Sunliving

  t/m

  Adria en Sun Living organiseren ook dit jaar weer de Sneak Preview dagen.

Terug naar agenda