Technoweekend Ede


t/m

Dit weekend staat in het teken van technische informatie en wetenswaardigheden over de camper. Onderwerpen als satelliettelevisie, elektronica, energievoorziening, gastechniek, banden en brandpreventie komen hierbij aan bod.

Op vrijdagavond is er een presentatie over dieseltechniek. Op zaterdag volgt de praktijk en gaan er 4 (uitgelote) campers op de brug. Samen bekijken we de onderkant van de camper en wordt uitgelegd welke punten essentieel zijn om te controleren. Daarna zijn er diverse workshops naar keuze. ‘s Avonds is er een gezamenlijke barbecue.

Op zondag kun je leren een wiel te verwisselen en houden de deelnemers ‘open huis’. De jury beoordeelt slimme vondsten in de camper waarmee deelnemer kunnen strijden om de eretitel van Willie Wortel!

Aanmelden

Datum
30 augustus t/m 1 september 2019
Locatie
Ede
Code
2019-506
Kosten
camper + 2 personen: € 105,-; camper + 1 persoon € 85,-; extra peroon € 25,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
2x overnachting, 1x barbecue, welkomstdrankje, 1x happy hour, informatieavond over campertechniek, diverse presentaties over:  veiligheid, gas, banden, energiebalans, schotels, bescherming lak etc. 
Max aantal campers
 20
Bijzonderheden
overnachting op parkeerplaats van firma Smits Campertechniek in Ede (geen voorzieningen)
Informatie
evenementenmidden@nkc.nl 

Binnenkort


 • media alt

  Camper Cup

  t/m

  Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus organiseren vier golfbanen uit Noordoost Nederland de 3e editie van een vierdaagse karavaan door Drenthe/Overijssel.

 • Rijvaardigheid in de bergen (augustus)

  t/m

  Heb je geen ervaring in het rijden in de bergen en belemmert dit je op een reis? Schrijf je dan in voor dit leerzame en gezellige evenement.

 • Het beste van de Betuwe

  t/m

  Volop variatie in de Betuwe dit weekend: een Landgoedfair, een Bluesfestival en een 19e eeuws fort.

Terug naar agenda