Rijvaardigheid in de bergen


t/m

Heb je geen ervaring in het rijden in de bergen en belemmert dit je op een reis? Schrijf je dan in voor dit leerzame en gezellige evenement.

Ervaren rijinstructeurs geven tips en informatie en leren je met je eigen camper manoeuvreren en rijden op smalle wegen met vele bochten. Ook het remmen en schakelen komt ruim aan bod.

Dit (paas)weekend begint in Wierden waar op vrijdag een NKC Camperrijvaardigheidstraining wordt gegeven. Later die dag reizen we naar Winterberg (Duitsland) op zo'n 230 kilometer afstand. Hier rijd je drie keer gedurende drie kwartier met een ervaren rijinstructeur door bergachtig landschap over steile wegen met het nodige bochtenwerk. Tijdens een theorieavond krijg je allerlei informatie ook over zuinig rijden.

Het weekend staat niet alleen in het teken van serieuze zaken. Er is er ook tijd vrij gemaakt voor ontspanning en gezelligheid in deze mooie omgeving.

Aanmelden

Datum
18 t/m 22 april 2019
Locatie
Wierden en Winterberg (Duitsland)
Code
2019-204
Kosten
camper + 2 personen € 490,-; camper + 1 persoon € 475,-; extra persoon € 60,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
rijvaardigheidstraining in Wierden (wie slaagt ontvangt 5 jaar lang 10% extra korting op zijn/haar NKC Camperverzekering), koffie/thee, happy hour, 1x barbecue, 1x wandeling, 3x 45 minuten rij-instructie in Winterberg
Max aantal campers
16
Bijzonderheden
overnachting op camperplaats (voorzieningen aanwezig, stroom tegen betaling)
>
Wandeling
5 km 
Informatie
evenementenzh@nkc.nl 

 

Binnenkort


 • Caravan, Camping & Motorhome Show

  t/m

  In Birmingham (Verenigd Koninkrijk) is van 19 tot en met 25 februari de Caravan, Camping & Motorhome Show in de evenementenhal NEC.

 • Camper Totaal

  t/m

  In het weekend van vrijdag 22 februari t/m 24 februari organiseert Camper Totaal een voorjaarsshow.

 • Koffieklets voor solo's, regio Noord

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

Terug naar agenda