Rijvaardigheid in de bergen (augustus)


t/m

Heb je geen ervaring in het rijden in de bergen en belemmert dit je op een reis? Schrijf je dan in voor dit leerzame en gezellige evenement.

Ervaren rijinstructeurs geven tips en informatie en leren je met je eigen camper manoeuvreren en rijden op smalle wegen met vele bochten. Ook het remmen en schakelen komt ruim aan bod.

Dit weekend begint in Wierden waar op vrijdag een NKC Camperrijvaardigheidstraining wordt gegeven. Wie slaagt ontvangt een certificaat en krijgt daarmee 5 jaar lang 10% korting* op de NKC Camperverzekering!

Later die dag reizen we naar Winterberg (Duitsland) op zo'n 230 kilometer afstand. Hier rijd je drie keer gedurende drie kwartier met een ervaren rijinstructeur door bergachtig landschap over steile wegen met het nodige bochtenwerk. Tijdens een theorieavond krijg je allerlei informatie ook over zuinig rijden.

Het weekend staat niet alleen in het teken van serieuze zaken. Er is er ook tijd vrij gemaakt voor ontspanning en gezelligheid in deze mooie omgeving.

Deze training is bedoeld voor een camper met 1 of 2 personen (bestuurder en bijrijder), waarbij alleen de bestuurder op die dag het praktijkgedeelte kan volgen. De bestuurder ontvangt na slagen het rijvaardigheidsbewijs. De bijrijder heeft tevens een belangrijke rol gedurende het praktijkgedeelte bij het geven van aanwijzingen.

LET OP - de korting geldt alleen wanneer de bij ons geregistreerde regelmatige bestuurder van de NKC Camperverzekering tijdens de rijvaardigheidstraining de bestuurder van de camper is.
 

Aanmelden

Datum
22 t/m 26 augustus 2019
Locatie
Wierden en Winterberg (Duitsland)
Code
2019-212
Kosten
camper + 2 personen € 490,-; camper + 1 persoon € 475,-; extra persoon € 60,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
rijvaardigheidstraining in Wierden, koffie/thee, happy hour, 1x barbecue, 1x wandeling, 3x 45 minuten rij-instructie in Winterberg
Max aantal campers
16
Bijzonderheden
overnachting op camperplaats (voorzieningen aanwezig, stroom tegen betaling)
>
Wandeling
5 km 
Informatie
evenementenzh@nkc.nl 

 

Binnenkort


 • André Rieu en bezoek mergelgroeve 2

  t/m

  Net als vorig jaar gaan we in 2019 twee weekenden naar de concerten van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht.

 • Fiets4daagse Borculo

  t/m

  Een vertrouwd succesnummer op het programma: de Fietsvierdaagse Borculo. In samenwerking met de VVV fietsen we vier dagen rond Borculo, waarbij je kunt kiezen uit afstanden van 25, 40 en 60 kilometer.

 • F.I.C.C. Rally nr. 88, Châteaubriant, Frankrijk

  t/m

  Deze F.I.C.C. rally vindt plaats in Paaren, Duitsland

Terug naar agenda