Rijvaardigheid in de bergen (augustus)


t/m

Heb je geen ervaring in het rijden in de bergen en belemmert dit je op een reis? Schrijf je dan in voor dit leerzame en gezellige evenement.

Ervaren rijinstructeurs geven tips en informatie en leren je met je eigen camper manoeuvreren en rijden op smalle wegen met vele bochten. Ook het remmen en schakelen komt ruim aan bod.

Dit weekend begint in Wierden waar op vrijdag een NKC Camperrijvaardigheidstraining wordt gegeven. Wie slaagt ontvangt een certificaat en krijgt daarmee 5 jaar lang 10% korting op de NKC Camperverzekering!

Later die dag reizen we naar Winterberg (Duitsland) op zo'n 230 kilometer afstand. Hier rijd je drie keer gedurende drie kwartier met een ervaren rijinstructeur door bergachtig landschap over steile wegen met het nodige bochtenwerk. Tijdens een theorieavond krijg je allerlei informatie ook over zuinig rijden.

Het weekend staat niet alleen in het teken van serieuze zaken. Er is er ook tijd vrij gemaakt voor ontspanning en gezelligheid in deze mooie omgeving.

Aanmelden

Datum
22 t/m 26 augustus 2019
Locatie
Wierden en Winterberg (Duitsland)
Code
2019-212
Kosten
camper + 2 personen € 490,-; camper + 1 persoon € 475,-; extra persoon € 60,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
rijvaardigheidstraining in Wierden (wie slaagt ontvangt 5 jaar lang 10% extra korting op zijn/haar NKC Camperverzekering), koffie/thee, happy hour, 1x barbecue, 1x wandeling, 3x 45 minuten rij-instructie in Winterberg
Max aantal campers
16
Bijzonderheden
overnachting op camperplaats (voorzieningen aanwezig, stroom tegen betaling)
>
Wandeling
5 km 
Informatie
evenementenzh@nkc.nl 

 

Binnenkort


 • Historisch West-Friesland

  t/m

  Tijdens dit weekend maak je kennis met de historie en het landschap van West-Friesland.

 • Campershow in Leek

  t/m

  Waar de één echt op zoek is naar een nieuwe occasion, snuffelt de ander even rond ter inspiratie of is gewoon een liefhebber van campers.

 • Havendag Gorinchem & Slot Loevestein

  t/m

  Twee evenementen beleven in één weekend, wie wil dat nu niet? Op zaterdag de Havendag van Gorinchem: een bruisende dag met veel boten, live muziek en de drakenbootrace.

Terug naar agenda