Opa- en omaweekend Neede


t/m

Een weekend met je kleinkind(eren) op pad, hoe leuk is dat? Al voor de 11e keer wordt dit actieve weekend georganiseerd op een kindvriendelijke camping in de Achterhoek.

Het animatieteam organiseert allerlei activiteiten voor jong en oud. Zo is er een touwtrekwedstrijd voor opa's en kinderen en zijn er diverse spellen voor opa's en oma's. Gemiddeld doen er zo'n 40 kinderen mee en zijn er altijd vriendjes beschikbaar om te ravotten op de speeltoestellen of in het zwembad. 

En natuurlijk geen bloemkool op het menu, maar patat en pannenkoeken deze dagen. Dit wordt echt een supergezellig weekend vol vermaak!

Aanmelden

Datum
3 t/m 5 mei 2019
Locatie
Neede
Code
2019-604
Kosten
camper + 2 personen € 115,-; camper + 1 persoon € 85,-; extra persoon € 30,-;  kind 4 t/m 10 jaar € 25,- (kind t/m 3 jaar gratis, wel aanmelden)
T
oeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
2x overnachting, koffie/thee voor opa's en oma's, drankjes voor de kinderen, 1x eenvoudig buffet, 1x pannenkoeken, 1x patat/kroket, 3 consumptiebonnen p.p. 
Max aantal campers
 22
Bijzonderheden
uitsluitend voor opa's en oma's met kleinkind(eren) van 4 t/m 10 jaar, houd er dus rekening mee dat het programma volledig op deze leeftijdsgroep is afgestemd. Tentje bij de camper toegestaan, geen voortenten aan de campers
>
Informatie
evenementenoost@nkc.nl 

Binnenkort


 • Caravan, Camping & Motorhome Show

  t/m

  In Birmingham (Verenigd Koninkrijk) is van 19 tot en met 25 februari de Caravan, Camping & Motorhome Show in de evenementenhal NEC.

 • Camper Totaal

  t/m

  In het weekend van vrijdag 22 februari t/m 24 februari organiseert Camper Totaal een voorjaarsshow.

 • Koffieklets voor solo's, regio Noord

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

Terug naar agenda