Opa- en omaweekend Neede


t/m

Een weekend met je kleinkind(eren) op pad, hoe leuk is dat? Al voor de 11e keer wordt dit actieve weekend georganiseerd op een kindvriendelijke camping in de Achterhoek.

Het animatieteam organiseert allerlei activiteiten voor jong en oud. Zo is er een touwtrekwedstrijd voor opa's en kinderen en zijn er diverse spellen voor opa's en oma's. Gemiddeld doen er zo'n 40 kinderen mee en zijn er altijd vriendjes beschikbaar om te ravotten op de speeltoestellen of in het zwembad. 

En natuurlijk geen bloemkool op het menu, maar patat en pannenkoeken deze dagen. Dit wordt echt een supergezellig weekend vol vermaak!

Aanmelden

Datum
3 t/m 5 mei 2019
Locatie
Neede
Code
2019-604
Kosten
camper + 2 personen € 115,-; camper + 1 persoon € 85,-; extra persoon € 30,-;  kind 4 t/m 10 jaar € 25,- (kind t/m 3 jaar gratis, wel aanmelden)
T
oeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
2x overnachting, koffie/thee voor opa's en oma's, drankjes voor de kinderen, 1x eenvoudig buffet, 1x pannenkoeken, 1x patat/kroket, 3 consumptiebonnen p.p. 
Max aantal campers
 22
Bijzonderheden
uitsluitend voor opa's en oma's met kleinkind(eren) van 4 t/m 10 jaar, houd er dus rekening mee dat het programma volledig op deze leeftijdsgroep is afgestemd. Tentje bij de camper toegestaan, geen voortenten aan de campers
>
Informatie
evenementenoost@nkc.nl 

Binnenkort


 • Tonke Bus Festival

  t/m

  Op zaterdag 13 april is het eindelijk zover, de tweede editie van Tonke Bus Festival in Terheijden!

 • Natuurfotografie in Flevoland voor beginners

  t/m

  Ben je een echte natuurliefhebber en wil je graag bijzondere momenten vastleggen? Als je hier nog maar weinig ervaring mee hebt, dan past dit evenement bij jou!

 • media alt

  Voorjaarsshow Bakker Campers

  t/m

  Tientallen campers, leuke aanbiedingen en workshops tijdens voorjaarsfeest op 15 en 16 maart.

Terug naar agenda