Opa- en omaweekend Kuinderbos


t/m

Samen met je kleinkinderen een weekendje weg? In het grootste en oudste bos van de Noordoostpolder op de voormalige zeebodem van de Zuiderzee ligt het natuurkampeerterrein Veenkuil.

Een heerlijke kampeerplek waar je vanaf een klein strandje zo het water in loopt om te zwemmen. De kinderen vermaken zich op één van de speeltoestellen en ’s avonds in de schemering kun je op zoek naar het wild vanuit de reeënkijkhut.

We hebben een leuk programma samengesteld. Zo gaan we waterdiertjes zoeken en namen geven, een vlot bouwen en we maken een natuurbelevingstocht met de bolderwagen en tractor. Elke avond kunnen we genieten van een kampvuurtje en we gaan 's avonds ook een keer op pad voor een speurtocht.

Bakgrage opa’s en oma’s willen ons vast een keer verrassen met pannenkoeken. Als laatste activiteit op zondag gaan we een nestkastje timmeren.

Aanmelden

Datum
17 t/m 19 mei 2019
Locatie
Bant
Code
2019-703
Kosten
camper + 2 personen € 125,-; camper + 1 persoon € 95,-; extra persoon/kind € 30,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
2x overnachting, excursies met boswachter, nestkastje timmeren, koffie/thee/limonade, 1x pannenkoeken en 1x happy hour
Max aantal campers
 18
Bijzonderheden
camping met voorzieningen (beperkt stroom), de activiteiten zijn vooral geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, toeslag hond ter plaatse te voldoen (€ 2,- per nacht)
>
Informatie
evenementennoord@nkc.nl 

Binnenkort


 • Winterweek

  t/m

  Ontdek het wintercamperen en ga mee op Winterweek in het Limburgse Sevenum.

 • Vakantiebeurs

  t/m

  Tussen 10 en 13 januari kom je naar de Vakantiebeurs voor je jaarlijkse dosis #vakantievoorpret.

 • Vakantiebeurs CMT Stuttgart

  t/m

  De CMT Stuttgart is na de Caravan Salon in Düsseldorf de grootste kampeer-/vakantiebeurs in Duitsland. Er worden veel nieuwe producten en innovaties geïntroduceerd.

Terug naar agenda