Onthaasten in De Onlanden


t/m

Op de grens van Groningen en Drenthe ligt natuurgebied de Onlanden. Het is er heerlijk toeven en in het voorjaar een waar eldorado voor vogels: de veldleeuweriken verzorgen gratis concerten! Er zijn fiets-, kano- en wandelroutes aangelegd.

Wij verblijven op een gezellige, comfortabele, beschutte familiecamping aan het Leekstermeer. Op vrijdagavond is er een lezing over het natuurgebied. Op zaterdag kun je naar de stad Groningen fietsen voor een bezoek aan het Groninger museum, de synagoge of de gezellige markt aan de Vismarkt. Een hofjeswandeling en een rondvaart door de Groninger grachten zijn ook aanraders.

In de middag wordt er, voor wie dat wil, een workshop schilderen georganiseerd met als thema: ’Camperen is heerlijk’. De zondag kan door iedereen zelf ingevuld worden door bijvoorbeeld een fietstocht door het natuurgebied te maken, een bezoek aan landgoed Nienoord in Leek of te recreëren aan het Leekstermeer. 

Aanmelden

Datum
17 t/m 20 mei 2019
Locatie
Nietap
Code
2019-704
Kosten
camper + 2 personen € 190,-; camper + 1 persoon € 125,-; extra persoon € 65,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
3x overnachting, 1x lezing natuurgebied De Onlanden, fietsroutekaart, 1x dinerbuffet, 1x happy hour, 1x borrel met garnituur
Max aantal campers
 33
Bijzonderheden
fietsen meenemen, schilderworkshop op zaterdag aan de oevers van het Leekstermeer met als titel 'Camperen is heerlijk' (aanmelding direct bij boeking, kosten € 20,- p.p., ter plaatse te voldoen), toeslag hond ter plaatse te voldoen (€ 2,- per nacht)
Fietstocht
Diverse afstanden mogelijk, van camping naar Groningen is 15 km, deelnemers ontvangen fietsroutekaart
Wandeling
Wandelroutes aanwezig
Informatie
evenementennoord@nkc.nl 

Binnenkort


 • Caravan, Camping & Motorhome Show

  t/m

  In Birmingham (Verenigd Koninkrijk) is van 19 tot en met 25 februari de Caravan, Camping & Motorhome Show in de evenementenhal NEC.

 • Camper Totaal

  t/m

  In het weekend van vrijdag 22 februari t/m 24 februari organiseert Camper Totaal een voorjaarsshow.

 • Koffieklets voor solo's, regio Noord

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

Terug naar agenda