NKC Golfkampioenschap


t/m

Dit jaar spelen we op de oudste golfclub van Drenthe: DGC De Gelpenberg. Deze baan is gelegen in een fraai en rustgevend Drents bos- en heide landschap.

De baan staat bekend om een boeiende en uitdagende ronde op uitstekend onderhouden fairways en snelle greens. De 18 holes baan kent ook fraaie waterpartijen. Een golfbaan met prachtige vergezichten en doorkijkjes. De baan heeft alles in zich voor een waardige strijd om de NKC wisselbekers. 

We spelen op zaterdag en zondag 18 holes. Je kunt ook 9 holes lopen, maar dan speel je niet mee om de wisseltrofee.

Voor partners die niet golfen zijn er talrijke mogelijkheden om te fietsen en te wandelen in een prachtige omgeving. Bij het clubhuis ligt een ruim terras met schitterend uitzicht op de baan. 

Aanmelden

Datum
16 t/m 18 augustus 2019
Locatie
Aalden
Code
2019-931
Kosten
golfer € 160,-; niet-golfer € 62,- 
Inbegrepen
2x overnachting, 1x koffie/thee, 1x diner, 1x welkomstdrankje, 3x consumptie, 2x bittergarnituur, 2x greenfee 18 of 9 holes
Max aantal campers
35
Bijzonderheden
Golfvaardigheidsbewijs (GVB) vereist, fietsen meenemen wordt aanbevolen, overnachtingen op parkeerplaats golfbaan (geen voorzieningen en geen stroom), tijdens openingsuren toilet en douches beschikbaar  
Fietstocht
facultatief voor de niet-golfers
Wandeling
facultatief voor de niet-golfers
Informatie
golfevenementen@nkc.nl 

Binnenkort


 • Winterweek

  t/m

  Ontdek het wintercamperen en ga mee op Winterweek in het Limburgse Sevenum.

 • Vakantiebeurs

  t/m

  Tussen 10 en 13 januari kom je naar de Vakantiebeurs voor je jaarlijkse dosis #vakantievoorpret.

 • Vakantiebeurs CMT Stuttgart

  t/m

  De CMT Stuttgart is na de Caravan Salon in Düsseldorf de grootste kampeer-/vakantiebeurs in Duitsland. Er worden veel nieuwe producten en innovaties geïntroduceerd.

Terug naar agenda