NKC Drive-in bioscoop (juli)


t/m

Na een eerste succesvolle editie van de NKC Drive-in bioscoop in 2018, organiseert de NKC wederom een unieke drive-in bioscoop voor campers. Dat wordt weer een heel bijzondere ervaring.

Je geniet hier vanuit jouw camper tussen andere campers van een film op een gigantisch scherm van 16 bij 8 meter. Het geluid komt uit je eigen speakers, alsof je midden in de film zit. Na de film kruip je in je eigen bed in je camper, heerlijk in het bos.

Het exacte adres ontvang je na aanmelding.

Aanmelden

Datum
13 en 14 juli 2019
Locatie
Zeewolde
Code
2019-923
Kosten
€ 29,- per camper
Toeslag niet-leden: 20 %
Inbegrepen
1x overnachting (toilet aanwezig, maar geen elektriciteit), drive-in bioscoop en gebruik van aanwezige barbecues, tafels en banken
Max aantal campers
45
Bijzonderheden
honden zijn niet toegestaan, een toffe film in een unieke ambiance, breng je eigen eten en drinken mee, er zijn barbecues aanwezig
Informatie
evenementen@nkc.nl

Toch liever in augustus naar de drive-in, dat kan.

Binnenkort


 • Historisch West-Friesland

  t/m

  Tijdens dit weekend maak je kennis met de historie en het landschap van West-Friesland.

 • Campershow in Leek

  t/m

  Waar de één echt op zoek is naar een nieuwe occasion, snuffelt de ander even rond ter inspiratie of is gewoon een liefhebber van campers.

 • Havendag Gorinchem & Slot Loevestein

  t/m

  Twee evenementen beleven in één weekend, wie wil dat nu niet? Op zaterdag de Havendag van Gorinchem: een bruisende dag met veel boten, live muziek en de drakenbootrace.

Terug naar agenda