NKC Camperrijvaardigheidstraining Wierden


De NKC Camperrijvaardigheidstraining heeft de NKC samen met de Bovag ontwikkeld. Volgt de bij ons geregistreerde regelmatige bestuurder de rijvaardigheidstraining met succes, dan krijgt u gedurende 5 jaar 10% korting op de NKC Camperverzekering.

Dit geldt zowel voor bestaande als voor nieuw afgesloten NKC Camperverzekeringen. Kijk hier voor de voorwaarden van deze ledenactie.

De zeer uitgebreide training bestaat uit:

 • Rijvaardigheidstraining
 • Antislip-informatie en tips
 • Ogentest
 • Reactietest
 • Verkeerstest
 • Manoeuvreren
 • Schadepreventie

Voorafgaand aan de training volg je een theorietest via een online leeromgeving.

Tijdens de training ligt de focus op: inparkeren, draaicirkel, breedte en hoogte inschatten (takken en bruggen), belading, onderhoud/banden, werking technologie (sensoren), preventie hagelschade, instructie door partner aan bestuurder m.b.t. aanwijzingen bij bijv. achteruit inparkeren, obstakels ontwijken, stopproef, slalom, bocht voor- en achteruit en afstand bewaren.

Deze training is bedoeld voor een camper met 1 of 2 personen (bestuurder en bijrijder), waarbij alleen de bestuurder op die dag het praktijkgedeelte kan volgen. De bestuurder ontvangt na slagen het rijvaardigheidsbewijs. De bijrijder heeft tevens een belangrijke rol gedurende het praktijkgedeelte bij het geven van aanwijzingen.

LET OP - de korting geldt alleen wanneer de bij ons geregistreerde regelmatige bestuurder van de NKC Camperverzekering tijdens de rijvaardigheidstraining de bestuurder van de camper is.

Thema: Leren en Informeren

Aanmelden

Datum
maandag 7 oktober 2019
Locatie
Transport Scholingscentrum, Wierden
Code
2019-912
Kosten leden
€ 189,- (eigen camper met 1 of 2 personen). Als extra ledenvoordeel gelden ook scherpe tarieven voor een 'opfrisuur' (binnen 6 maanden na de training) van € 55,- en een herkansingsuur (binnen 6 maanden na de training) van slechts € 30,-. De normale prijs is € 62,50.
Kosten niet-leden
 € 226,80 (eigen camper met 1 of 2 personen)
Inbegrepen
vier uur individuele campertraining (dagindeling volgt), NKC Camperrijvaardigheidsbewijs voor hoofddeelnemer, koffie/thee, lunch
Max. aantal equipes
16
Informatie
evenementen@nkc.nl
  

Binnenkort


 • Rijvaardigheid in de bergen (augustus)

  t/m

  Heb je geen ervaring in het rijden in de bergen en belemmert dit je op een reis? Schrijf je dan in voor dit leerzame en gezellige evenement.

 • Het beste van de Betuwe

  t/m

  Volop variatie in de Betuwe dit weekend: een Landgoedfair, een Bluesfestival en een 19e eeuws fort.

 • Technoweekend Ede

  t/m

  Dit weekend staat in het teken van technische informatie en wetenswaardigheden over de camper. Onderwerpen als satelliettelevisie, elektronica, energievoorziening, gastechniek, banden en brandpreventie komen hierbij aan bod.

Terug naar agenda