NKC Camperrijvaardigheidstraining Amsterdam


De NKC Camperrijvaardigheidstraining heeft de NKC samen met de Bovag ontwikkeld. Volgt de bij ons geregistreerde regelmatige bestuurder de rijvaardigheidstraining met succes, dan krijgt u gedurende 5 jaar 10% korting op de NKC Camperverzekering.

Dit geldt zowel voor bestaande als voor nieuw afgesloten NKC Camperverzekeringen. Kijk hier voor de voorwaarden van deze ledenactie.

De zeer uitgebreide training bestaat uit:

 • Rijvaardigheidstraining
 • Antislip-informatie en tips
 • Ogentest
 • Reactietest
 • Verkeerstest
 • Manoeuvreren
 • Schadepreventie

Voorafgaand aan de training volg je een theorietest via een online leeromgeving.

Tijdens de training ligt de focus op: inparkeren, draaicirkel, breedte en hoogte inschatten (takken en bruggen), belading, onderhoud/banden, werking technologie (sensoren), preventie hagelschade, instructie door partner aan bestuurder m.b.t. aanwijzingen bij bijv. achteruit inparkeren, obstakels ontwijken, stopproef, slalom, bocht voor- en achteruit en afstand bewaren.

Let op: deze training is bedoeld voor een camper met 1 of 2 personen (bestuurder en bijrijder), waarbij alleen de bestuurder op die dag het praktijkgedeelte kan volgen. De bestuurder ontvangt na slagen het rijvaardigheidsbewijs. De bijrijder heeft tevens een belangrijke rol gedurende het praktijkgedeelte bij het geven van aanwijzingen.

Thema: Leren en Informeren

Aanmelden

Datum
zaterdag 29 juni 2019
Locatie
Verkeersschool Nelen, Amsterdam
Code
2019-909
Kosten leden
€ 189,- (eigen camper met 1 of 2 personen). Als extra ledenvoordeel gelden ook scherpe tarieven voor een 'opfrisuur' (binnen 6 maanden na de training) van € 55,- en een herkansingsuur (binnen 6 maanden na de training) van slechts € 30,-. De normale prijs is € 62,50.
Kosten niet-leden
 € 226,80 (eigen camper met 1 of 2 personen)
Inbegrepen
vier uur individuele campertraining (dagindeling volgt), NKC Camperrijvaardigheidsbewijs voor hoofddeelnemer, koffie/thee, lunch
Max. aantal equipes
40
Informatie
evenementen@nkc.nl
  

Binnenkort


 • Koffiebijeenkomst voor solo’s, regio Noord

  t/m

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

 • Camper- en motorweekend

  t/m

  Voor de enthousiaste motorrijders met een camper, staat er traditioneel een motor- en camperweekend op het programma. Na twee jaar toeren door het noorden van het land, reizen we nu oostwaarts door Nederland en Duitsland.

 • Sneak Preview Adria en Sunliving

  t/m

  Adria en Sun Living organiseren ook dit jaar weer de Sneak Preview dagen.

Terug naar agenda