Natuurfotografie in Flevoland voor gevorderden


t/m

Ben je een natuurliefhebber en wil je je kennis van fotografie verder ontwikkelen en je verder specialiseren in de natuurfotografie? Schrijf je dan in voor dit evenement.

Gedurende drie dagen bezoeken we onder meer de Oostvaardersplassen, de Stille Kern en de bossen rondom de camping. Met de ECO-car en de Praam van Staatsbosbeheer rijden en varen we door natuurgebieden waarin je volop de gelegenheid krijgt om de fauna in de Flevopolder te fotograferen.

Van een natuurfotograaf krijg je opdrachten die daarna besproken en beoordeeld worden. Ook verzorgt een gids van Staatsbosbeheer een presentatie over de trekvogels en de vogeltrek, uilen en zwanen.

Aanmelden

Datum
30 april t/m 3 mei 2019
Locatie
Zeewolde
Code
2019-502
Kosten
camper + 2 personen € 200,-; camper + 1 persoon € 170,-; extra persoon: € 30,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
3x overnachting, 3x excursie, 5x koffie/thee, 1x Chinees-Indisch buffetdiner, 1x happy hour, rit met Eco-car, vaartocht met 'De Praam, wandeling Oostvaardersplassen, diverse instructielessen natuurfotografie
Max aantal campers
 20
Bijzonderheden
fietsen meenemen, dit evenement start bij Gasterij De Oostvaarder in Almere, deelnemers zijn in het bezit van een digitale camera met handmatige instelmogelijkheden en - bij voorkeur- met een mogelijkheid om lenzen te wisselen. 
Fietstocht
25 km
Wandeling
5 km
Informatie
evenementenmidden@nkc.nl 

Binnenkort


 • Caravan, Camping & Motorhome Show

  t/m

  In Birmingham (Verenigd Koninkrijk) is van 19 tot en met 25 februari de Caravan, Camping & Motorhome Show in de evenementenhal NEC.

 • Camper Totaal

  t/m

  In het weekend van vrijdag 22 februari t/m 24 februari organiseert Camper Totaal een voorjaarsshow.

 • Koffieklets voor solo's, regio Noord

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

Terug naar agenda