Natuurfotografie in Flevoland voor beginners


t/m

Ben je een echte natuurliefhebber en wil je graag bijzondere momenten vastleggen? Als je hier nog maar weinig ervaring mee hebt, dan past dit evenement bij jou!

Om mee te kunnen doen ben je in het bezit van een digitale camera met handmatige instelmogelijkheden en - bij voorkeur- met de mogelijkheid om lenzen te wisselen. Onder begeleiding van een ervaren natuurfotograaf ga je veel oefenen en nieuwe vaardigheden leren op het gebied van natuurfotografie.

Gedurende drie dagen bezoeken we onder meer de Oostvaardersplassen, de Stille Kern en de bossen rondom de camping. Met de ECO-car en de Praam van Staatsbosbeheer rijden, varen en lopen we door natuurgebieden waarbij je volop de gelegenheid krijgt om de fauna te fotograferen. Van de natuurfotograaf krijg je opdrachten uit te voeren die daarna besproken en beoordeeld worden. Ook verzorgt een gids van Staatsbosbeheer een presentatie over de trekvogels en de vogeltrek, uilen en zwanen.

Aanmelden

Datum
23 t/m 26 april 2019
Locatie
Zeewolde
Code
2019-501
Kosten
camper + 2 personen € 200,-; camper + 1 persoon € 170,-; extra persoon: € 30,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
3x overnachting, 3x excursie, 5x koffie/thee, 1x Chinees-Indisch buffetdiner, 1x happy hour, rit met Eco-car, vaartocht met 'De Praam, wandeling Oostvaardersplassen, diverse instructielessen natuurfotografie
Max aantal campers
 20
Bijzonderheden
fietsen meenemen, dit evenement start bij Gasterij De Oostvaarder in Almere, deelnemers zijn in het bezit van een digitale camera met handmatige instelmogelijkheden en - bij voorkeur- met een mogelijkheid om lenzen te wisselen. 
Fietstocht
25 km
Wandeling
5 km
Informatie
evenementenmidden@nkc.nl 

Binnenkort


 • Winterweek

  t/m

  Ontdek het wintercamperen en ga mee op Winterweek in het Limburgse Sevenum.

 • Vakantiebeurs

  t/m

  Tussen 10 en 13 januari kom je naar de Vakantiebeurs voor je jaarlijkse dosis #vakantievoorpret.

 • Vakantiebeurs CMT Stuttgart

  t/m

  De CMT Stuttgart is na de Caravan Salon in Düsseldorf de grootste kampeer-/vakantiebeurs in Duitsland. Er worden veel nieuwe producten en innovaties geïntroduceerd.

Terug naar agenda