Najaarsweekend Solo


t/m

Vlak bij de grens van Drenthe laat de provincie Friesland zich van een onverwachte, maar prachtige kant zien. De keuze voor het Solo najaarsweekend viel daarom deze keer op Camping De Roggeberg in Appelscha.

De camping ligt aan Nationaal Park Drents-Friese Wold, een beschermd gebied waar de natuur haar eigen gang gaat. Deze regio is niet in één dag te ervaren: de omgeving nodigt uit om langer in te blijven. Als extraatje kun je daarom een hele week tegen een gereduceerd tarief kamperen.

‘Niks hoeft, alles mag’, is het motto bij Solo. Je kan aan georganiseerde activiteiten deelnemen, maar ook zelf op pad gaan. Ook degenen die liever op de camping blijven, krijgen een en ander voorgeschoteld. De inwendige mens wordt bij Solo niet vergeten.

Vrijdagavond is er het traditionele Happy Hour met een lekkere snack. Zaterdagavond eten we gezamenlijk. Het weekend wordt afgesloten met een lekker lunchbroodje.                    

Aanmelden

Datum
6 t/m 8 september 2019
Locatie
Appelscha
Code
2019-804
Kosten
1 persoon + camper: € 60,- + € 9,- per nacht (ter plaatse te voldoen)
Inbegrepen
koffie/thee, happy hour, 1x maaltijd, 1x lunchbroodje, georganiseerde activiteiten    
Max aantal campers
 200
Bijzonderheden
exclusief voor NKC Solo-leden, overnachtingen zelf bij aankomst bij de receptie afrekenen, het gereduceerde campingtarief is geldig van woensdag 4 september (12.00 uur) t/m woensdag 11 september, inschrijven mogelijk tot vrijdag 23 augustus (17.00 uur)
Informatie
coordinatorsolo@nkc.nl 

Binnenkort


 • Winterweek

  t/m

  Ontdek het wintercamperen en ga mee op Winterweek in het Limburgse Sevenum.

 • Vakantiebeurs

  t/m

  Tussen 10 en 13 januari kom je naar de Vakantiebeurs voor je jaarlijkse dosis #vakantievoorpret.

 • Vakantiebeurs CMT Stuttgart

  t/m

  De CMT Stuttgart is na de Caravan Salon in Düsseldorf de grootste kampeer-/vakantiebeurs in Duitsland. Er worden veel nieuwe producten en innovaties geïntroduceerd.

Terug naar agenda