Mosselweekend Yerseke


t/m

Jaarlijks op de derde zaterdag van augustus viert Yerseke Mosseldag waar het hele dorp gevuld is met een braderie, kermis, de vlootschouw en er zijn diverse evenementen, waaronder taptoe en een vuurwerkshow.

Bezoekers kunnen ook meevaren op een versierde mosselkotter. De NKC-organisatie heeft geregeld dat we kunnen verblijven op de parkeerplaats van een mosselbedrijf, op loopafstand van alle festiviteiten.

Het weekend is gevuld met een rondleiding naar een mosselbedrijf en de oesterputten op vrijdag. Liefhebbers kunnen daarna genieten van een vers bereide mosselmaaltijd. Op zaterdag kan iedereen zelf op stap in het dorp, daar bruist het van alle activiteiten. Met een fietstocht langs mooie vergezichten van Ooster- en Westerschelde komt er op zondag een einde aan een heerlijk weekendje weg. 

Aanmelden

Datum
16 t/m 18 augustus 2019
Locatie
Yerseke
Code
2019-305
Kosten
camper + 2 personen € 50,-; camper + 1 persoon € 35,-; extra persoon € 15,-
Inbegrepen
2x overnachting, 1x rondleiding, 4x koffie/thee met wat lekkers
Max aantal campers
 20
Bijzonderheden
exclusief voor leden, overnachting op parkeerplaats (geen voorzieningen), mosselmaaltijd facultatief (vooraf op te geven, mail hierover volgt), fietsen meenemen, vanwege de vele trappen is deelnemen aan de rondleiding niet geschikt voor mensen met een rolstoel of rollator
>
Fietstocht
35 km
Informatie
evenementenzw@nkc.nl 

Binnenkort


 • Koffiebijeenkomst voor solo’s, regio Noord

  t/m

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

 • Camper- en motorweekend

  t/m

  Voor de enthousiaste motorrijders met een camper, staat er traditioneel een motor- en camperweekend op het programma. Na twee jaar toeren door het noorden van het land, reizen we nu oostwaarts door Nederland en Duitsland.

 • Sneak Preview Adria en Sunliving

  t/m

  Adria en Sun Living organiseren ook dit jaar weer de Sneak Preview dagen.

Terug naar agenda