Mosselweekend Yerseke


t/m

Jaarlijks op de derde zaterdag van augustus viert Yerseke Mosseldag waar het hele dorp gevuld is met een braderie, kermis, de vlootschouw en er zijn diverse evenementen, waaronder taptoe en een vuurwerkshow.

Bezoekers kunnen ook meevaren op een versierde mosselkotter. De NKC-organisatie heeft geregeld dat we kunnen verblijven op de parkeerplaats van een mosselbedrijf, op loopafstand van alle festiviteiten.

Het weekend is gevuld met een rondleiding naar een mosselbedrijf en de oesterputten op vrijdag. Liefhebbers kunnen daarna genieten van een vers bereide mosselmaaltijd. Op zaterdag kan iedereen zelf op stap in het dorp, daar bruist het van alle activiteiten. Met een fietstocht langs mooie vergezichten van Ooster- en Westerschelde komt er op zondag een einde aan een heerlijk weekendje weg. 

Aanmelden

Datum
16 t/m 18 augustus 2019
Locatie
Yerseke
Code
2019-305
Kosten
camper + 2 personen € 50,-; camper + 1 persoon € 35,-; extra persoon € 15,-
Inbegrepen
2x overnachting, 1x rondleiding, 4x koffie/thee met wat lekkers
Max aantal campers
 20
Bijzonderheden
exclusief voor leden, overnachting op parkeerplaats (geen voorzieningen), mosselmaaltijd facultatief (vooraf op te geven, mail hierover volgt), fietsen meenemen, vanwege de vele trappen is deelnemen aan de rondleiding niet geschikt voor mensen met een rolstoel of rollator
>
Fietstocht
35 km
Informatie
evenementenzw@nkc.nl 

Binnenkort


 • Winterweek

  t/m

  Ontdek het wintercamperen en ga mee op Winterweek in het Limburgse Sevenum.

 • Vakantiebeurs

  t/m

  Tussen 10 en 13 januari kom je naar de Vakantiebeurs voor je jaarlijkse dosis #vakantievoorpret.

 • Vakantiebeurs CMT Stuttgart

  t/m

  De CMT Stuttgart is na de Caravan Salon in Düsseldorf de grootste kampeer-/vakantiebeurs in Duitsland. Er worden veel nieuwe producten en innovaties geïntroduceerd.

Terug naar agenda