Luchtmachtdagen Volkel


t/m

Na twee jaar afwezigheid organiseert Defensie in de zomer van 2019 weer de Luchtmachtdagen. Dit spektakel wil je niet missen!

Je krijgt een uitgebreide kijk in de keuken van de Luchtmacht. Bezoekers kunnen kennismaken met personeel en materieel en zich een voorstelling maken hoe het krijgsmachtdeel wereldwijd opereert. Er zijn spectaculaire vliegshows met ongelooflijk stijlvolle manoeuvres van nationale en internationale toestellen.

Maar ook op de grond is veel te zien: bezoekers kunnen (historische) vliegtuigen en helikopters van dichtbij bezichtigen. De Brabantse F-16-basis biedt daarnaast nog tal van andere activiteiten voor jong en oud. Speciaal voor ons is een briefing geregeld. Deze wordt gegeven door een oud-Luchtmachter namens de KNVOL (Koninklijke Nederlandse Vereniging Onze Luchtmacht). Hierdoor krijg je nog meer te weten over de bezienswaardigheden en de static show van diverse vliegende wapen systemen. En ga vooral lekker in het gras zitten, omhoog kijken en genieten van alles wat voorbij vliegt.

Aanmelden

Datum
14 t/m 16 juni 2019
Locatie
Uden
Code
2019-409
Kosten
camper + 2 personen € 115,-; camper + 1 persoon € 90,-; extra persoon/kind € 25,-Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
2x overnachting, koffie/thee, 1x koud/warm buffet, briefing door oud luchtmachtmedewerker, middag vliegprogramma
Max aantal campers
 25
Bijzonderheden
fietsen en wandelschoenen meenemen, redelijke goede conditie nodig, denk aan oordopjes, toeslag hond € 2,- per dag (ter plaatse te voldoen)
Fietstocht
21 km naar vliegbasis Volkel (met gids) door mooi natuurgebied, verder zijn er diverse fietsroutes door natuurgebied de Maashorst mogelijk 
Informatie
evenementenzuid@nkc.nl 

Binnenkort


 • Winterweek

  t/m

  Ontdek het wintercamperen en ga mee op Winterweek in het Limburgse Sevenum.

 • Vakantiebeurs

  t/m

  Tussen 10 en 13 januari kom je naar de Vakantiebeurs voor je jaarlijkse dosis #vakantievoorpret.

 • Vakantiebeurs CMT Stuttgart

  t/m

  De CMT Stuttgart is na de Caravan Salon in Düsseldorf de grootste kampeer-/vakantiebeurs in Duitsland. Er worden veel nieuwe producten en innovaties geïntroduceerd.

Terug naar agenda