Leiden op z'n mooist


t/m

Leiden is een eeuwenoude stad met de oudste universiteit van Nederland. Vanaf het water is Leiden misschien wel op zijn mooist.

Daarom varen we zaterdagmorgen met sloepen over de Vliet en de Oude Rijn naar het centrum van Leiden. Verspreid over de binnenstad liggen 35 hofjes verborgen, een verzameling kleine huisjes rond een gemeenschappelijke tuin.

Ervaren stadsgidsen nemen ons mee langs een aantal Leidse hofjes en andere hoogtepunten van de stad. Onderweg brengen ze de geschiedenis van Leiden tot leven met hun verhalen.Na een gezamenlijke lunch gaan we terug naar de sloepen, waarmee we de verdere middag mogen rondvaren over de in totaal 24 kilometer aan grachten.

Op zondagmorgen gaan we (bij goed weer) fietsen naar Wassenaar en de duinen. Nog even lekker uitwaaien voor we afscheid nemen van elkaar. Wie de beroemde 3 oktoberfeesten (het Leids Ontzet) mee wil maken, kan een dagje eerder komen.

Aanmelden

Datum
4 t/m 6 oktober 2019
Locatie
Leiden
Code
2019-209
Kosten
camper + 2 personen € 135,-; camper + 1 persoon € 105,-; extra persoon € 30,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
2x overnachting, 1x welkomstdrankje, 1x happy hour, 1x boottocht, 1x excursie Leiden, 1x lunch, 1x fietstocht naar Wassenaar (afhankelijk van het weer)
Max aantal campers
20
Bijzonderheden
voor excursie in Leiden dient men goed ter been te zijn, fietsen meenemen
Fietstocht
30 km
>
Wandeling
4 km
Informatie
evenementenzh@nkc.nl 

Binnenkort


 • Winterweek

  t/m

  Ontdek het wintercamperen en ga mee op Winterweek in het Limburgse Sevenum.

 • Vakantiebeurs

  t/m

  Tussen 10 en 13 januari kom je naar de Vakantiebeurs voor je jaarlijkse dosis #vakantievoorpret.

 • Vakantiebeurs CMT Stuttgart

  t/m

  De CMT Stuttgart is na de Caravan Salon in Düsseldorf de grootste kampeer-/vakantiebeurs in Duitsland. Er worden veel nieuwe producten en innovaties geïntroduceerd.

Terug naar agenda