Langs Schelde en Westerschelde naar Gent


t/m

Met een gevarieerd programma reizen we een week lang met de camper langs pittoreske Vlaamse plaatsjes, bijzondere natuurgebieden, het levendige sluizencomplex bij Terneuzen en als eindpunt Gent.

Er is zoveel te beleven dat er, naast het georganiseerde programma, een uitgebreid pakket van facultatieve activiteiten beschikbaar is. De prachtige (overstromings) natuurgebieden van de Schelde en Durme verkennen we per fiets. 

Met de camper rijden we een pittoreske route naar Hulst, de meest Vlaamse stad van Nederland. Hier overnachten we aan de rand van het historische centrum. Een bezoek aan Het Verdronken Land van Saeftinghe is een onvergetelijke ervaring. Tijdens een rondleiding leren we meer over het indrukwekkende sluizencomplex van het kanaal van Gent naar Terneuzen.

Het slotstuk van deze reis is in Gent waar een gids ons meeneemt door deze authentieke en historische stad. Napraten over alle indrukken kan tijdens het afscheidsdiner.

Aanmelden

Datum
8 t/m 14 september 2019
Locatie
Temse (B), Hulst, Zaamslag en Gent (B).
Code
2019-307
Kosten
camper + 2 personen € 210,-; camper + 1 persoon € 150,-; extra persoon € 60,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
1x overnachting op mixed parking met voorzieningen (geen stroom), 1x overnachting op mixed parking zonder voorzieningen, 4x overnachting op campings (incl. elektra, voorzieningen, toeristenbelasting, etc), 1x welkomstborrel, 1x entree bezoekerscentrum Verdronken Land van Saeftinghe + wandeling op Plankierpad, 1x excursie sluizencomplex Terneuzen, 1x stadswandeling met gids, 1x afscheidsdiner in Gent
Max aantal campers
20
Bijzonderheden
honden zijn niet toegestaan, na aanmelding ontvangen deelnemers een overzicht van facultatieve activiteiten
Fietstocht
10 km van Zaamslag naar Terneuzen 
Wandeling
Wandeling op plankierpad van 1 km op ongelijk terrein. Rondleidingen sluizencomplex en in Gent, beiden ca. 2 uur.
Informatie
evenementenzw@nkc.nl 

Binnenkort


 • Winterweek

  t/m

  Ontdek het wintercamperen en ga mee op Winterweek in het Limburgse Sevenum.

 • Vakantiebeurs

  t/m

  Tussen 10 en 13 januari kom je naar de Vakantiebeurs voor je jaarlijkse dosis #vakantievoorpret.

 • Vakantiebeurs CMT Stuttgart

  t/m

  De CMT Stuttgart is na de Caravan Salon in Düsseldorf de grootste kampeer-/vakantiebeurs in Duitsland. Er worden veel nieuwe producten en innovaties geïntroduceerd.

Terug naar agenda