In, om en aan de camper


t/m

Wil je meer weten over alles wat in, om een aan de camper zit? Tijdens dit driedaagse event worden diverse presentaties en workshops gegeven in kleine groepen.

Heb je vragen over onderhoud, belading, energieverbruik, gas, HD-ontvangers, belading en vering? Stel ze gerust! Voor de liefhebbers worden er ook allerlei tips gegeven voor het maken van lekkere gerechten op een kleine barbecue.

Camper- en caravanservice de Blaaij is mede-organisator en onze gastheer deze dagen. Overdag staat er koffie en thee voor iedereen klaar. Op zaterdagavond hoeft niemand zelf te koken, dan wordt er een barbecue verzorgd. 

Aanmelden

Datum
25 t/m 27 oktober 2019
Locatie
Heerle
Code
2019-308
Kosten
camper + 2 personen € 80,-; camper + 1 persoon € 50,-; extra persoon € 30,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
2x overnachting op eigen terrein (grasveld), diverse presentaties, koffie/thee, 1x barbecue, 1x lekkers bij koffie/thee, 1x happy hour
Max aantal campers
23
Bijzonderheden
Overnachting op terrein van de Blaaij (stroom aanwezig, mogelijkheid tot het lozen van chemisch toilet, geen douche, wel toilet)
Informatie
evenementenzw@nkc.nl 

Binnenkort


 • Winterweek

  t/m

  Ontdek het wintercamperen en ga mee op Winterweek in het Limburgse Sevenum.

 • Vakantiebeurs

  t/m

  Tussen 10 en 13 januari kom je naar de Vakantiebeurs voor je jaarlijkse dosis #vakantievoorpret.

 • Vakantiebeurs CMT Stuttgart

  t/m

  De CMT Stuttgart is na de Caravan Salon in Düsseldorf de grootste kampeer-/vakantiebeurs in Duitsland. Er worden veel nieuwe producten en innovaties geïntroduceerd.

Terug naar agenda