In, om en aan de camper


t/m

Wil je meer weten over alles wat in, om een aan de camper zit? Tijdens dit driedaagse event worden diverse presentaties en workshops gegeven in kleine groepen.

Heb je vragen over onderhoud, belading, energieverbruik, gas, HD-ontvangers, belading en vering? Stel ze gerust! Voor de liefhebbers worden er ook allerlei tips gegeven voor het maken van lekkere gerechten op een kleine barbecue.

Camper- en caravanservice de Blaaij is mede-organisator en onze gastheer deze dagen. Overdag staat er koffie en thee voor iedereen klaar. Op zaterdagavond hoeft niemand zelf te koken, dan wordt er een barbecue verzorgd. 

Aanmelden

Datum
25 t/m 27 oktober 2019
Locatie
Heerle
Code
2019-308
Kosten
camper + 2 personen € 80,-; camper + 1 persoon € 50,-; extra persoon € 30,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
2x overnachting op eigen terrein (grasveld), diverse presentaties, koffie/thee, 1x barbecue, 1x lekkers bij koffie/thee, 1x happy hour
Max aantal campers
23
Bijzonderheden
Overnachting op terrein van de Blaaij (stroom aanwezig, mogelijkheid tot het lozen van chemisch toilet, geen douche, wel toilet)
Informatie
evenementenzw@nkc.nl 

Binnenkort


 • Puur natuur Texel

  t/m

  Ga mee op deze vijfdaagse reis naar het grootste Waddeneiland: Texel. We overnachten op de prachtige, bijna privé-camperplaatsen van Camping Loodsmansduin, met eigen restaurant, snackbar en zwembad.

 • Fabrieksbezoek Hymer mei

  t/m

  Heb je belangstelling voor de productie van diverse typen campers? Dan is het fabrieksbezoek aan Hymer in Bad Waldsee een echte aanrader!

 • Campershow in Leek

  t/m

  Waar de één echt op zoek is naar een nieuwe occasion, snuffelt de ander even rond ter inspiratie of is gewoon een liefhebber van campers.

Terug naar agenda