Het beste van de Betuwe


t/m

Volop variatie in de Betuwe dit weekend: een Landgoedfair, een Bluesfestival en een 19e eeuws fort.

Zaterdag stappen we op de fiets naar de 25e Landgoedfair van Mariënwaerdt. Workshops, kraampjes en slenteren over het prachtige landgoed laten je bewust genieten van het duurzame buitenleven, vroeger, nu en in de toekomst.

’s Avonds kun je in de historische binnenstad van Culemborg genieten van de 26e editie van het grootste Bluesfestival van Nederland. Op de buitenpodia zorgen vele artiesten voor een swingend sfeertje. Uitvalsbasis voor dit weekend is Fort Everdingen, een historische parel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Onder het motto ‘eten en weten’ vlechten we een gezamenlijke maaltijd op vrijdagavond ineen met een lezing over de verdediging van Holland, van de middeleeuwen tot nog maar een tiental jaar geleden. Op zondagmorgen sluiten we af met een ontdekkingstocht over het fort en de natuur erom heen. 

Aanmelden

Datum
23 t/m 25 augustus 2019
Locatie
Culemborg en Beesd
Code
2019-306
Kosten
camper + 2 personen € 180,-; camper + 1 persoon € 115,-; extra persoon € 60,-; kinderen t/m 12 jaar gratis (wel aanmelden)
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
2x overnachting, 1x diner met lezing geschiedenis fort/Nieuwe Hollandse Waterlinie, toegangskaarten Landgoedfair te Beesd, 1x koffie/thee + Culemborgse specialiteit, 1x Fort-fit rondleiding
Max aantal campers
20
Bijzonderheden
fietsen meenemen (noodzakelijk om naar Beesd en Culemborg te kunnen gaan), te bezoeken evenementen zijn niet te voet te bereiken
>
Fietstocht
11 km naar Landgoedfair in Beesd en 4 km naar Bluesfestival in Culemborg
Wandeling
Fort-fit wandeling van 2 km (in en om Fort Everdingen)
Informatie
evenementenzw@nkc.nl 

Binnenkort


 • Winterweek

  t/m

  Ontdek het wintercamperen en ga mee op Winterweek in het Limburgse Sevenum.

 • Vakantiebeurs

  t/m

  Tussen 10 en 13 januari kom je naar de Vakantiebeurs voor je jaarlijkse dosis #vakantievoorpret.

 • Vakantiebeurs CMT Stuttgart

  t/m

  De CMT Stuttgart is na de Caravan Salon in Düsseldorf de grootste kampeer-/vakantiebeurs in Duitsland. Er worden veel nieuwe producten en innovaties geïntroduceerd.

Terug naar agenda