Het beste van de Betuwe


t/m

Volop variatie in de Betuwe dit weekend: een Landgoedfair, een Bluesfestival en een 19e eeuws fort.

Zaterdag stappen we op de fiets naar de 25e Landgoedfair van Mariënwaerdt. Workshops, kraampjes en slenteren over het prachtige landgoed laten je bewust genieten van het duurzame buitenleven, vroeger, nu en in de toekomst.

’s Avonds kun je in de historische binnenstad van Culemborg genieten van de 26e editie van het grootste Bluesfestival van Nederland. Op de buitenpodia zorgen vele artiesten voor een swingend sfeertje. Uitvalsbasis voor dit weekend is Fort Everdingen, een historische parel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Onder het motto ‘eten en weten’ vlechten we een gezamenlijke maaltijd op vrijdagavond ineen met een lezing over de verdediging van Holland, van de middeleeuwen tot nog maar een tiental jaar geleden. Op zondagmorgen sluiten we af met een ontdekkingstocht over het fort en de natuur erom heen. 

Aanmelden

Datum
23 t/m 25 augustus 2019
Locatie
Culemborg en Beesd
Code
2019-306
Kosten
camper + 2 personen € 180,-; camper + 1 persoon € 115,-; extra persoon € 60,-; kinderen t/m 12 jaar gratis (wel aanmelden)
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
2x overnachting, 1x diner met lezing geschiedenis fort/Nieuwe Hollandse Waterlinie, toegangskaarten Landgoedfair te Beesd, 1x koffie/thee + Culemborgse specialiteit, 1x Fort-fit rondleiding
Max aantal campers
20
Bijzonderheden
fietsen meenemen (noodzakelijk om naar Beesd en Culemborg te kunnen gaan), te bezoeken evenementen zijn niet te voet te bereiken
>
Fietstocht
11 km naar Landgoedfair in Beesd en 4 km naar Bluesfestival in Culemborg
Wandeling
Fort-fit wandeling van 2 km (in en om Fort Everdingen)
Informatie
evenementenzw@nkc.nl 

Binnenkort


 • Koffiebijeenkomst voor solo’s, regio Noord

  t/m

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

 • Camper- en motorweekend

  t/m

  Voor de enthousiaste motorrijders met een camper, staat er traditioneel een motor- en camperweekend op het programma. Na twee jaar toeren door het noorden van het land, reizen we nu oostwaarts door Nederland en Duitsland.

 • Sneak Preview Adria en Sunliving

  t/m

  Adria en Sun Living organiseren ook dit jaar weer de Sneak Preview dagen.

Terug naar agenda