Gouda's Glorie


t/m

Na deze midweek ken je Gouda misschien wel beter dan haar eigen inwoners.

Dat we voor 22 campers een overnachtingsplek net buiten de stad hebben kunnen regelen, is best bijzonder te noemen. De camperplaats staat vaak vol en dat is niet verwonderlijk: deze stad met het eeuwenoude historische centrum is mooi gelegen in het groene hart van Nederland. Het staat vol met prachtige monumenten en je vindt er de langste kerk van Nederland, de Sint-Janskerk, die we gezamenlijk bezoeken.

Imposant is het stadhuis uit 1450 dat elk half uur de mechanische poppen tot leven brengt. Ook hier is een gezamenlijk bezoek gepland net als aan de Kaaswaag, de kaasmarkt en Gouds Montmartre.

Om niet alle avonden zelf te hoeven koken, is op de kaasboerderij een barbecue georganiseerd. Hier wordt op een andere dag een boerenkoffietafel geserveerd. Daarnaast bezoeken we een stroopwafelfabriek en proeven we de allerlekkerste stroopwafels.

Aanmelden

Datum
11 t/m 14 juni 2019
Locatie
Gouda
Code
2019-207
Kosten
camper + 2 personen € 235,-; camper + 1 persoon € 155,-; extra persoon € 100,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
3x overnachting, 7x excursie/bezoek, 1x koffie/thee met koek, 1x koffietafel, 1x lunch, 1x barbecue, 1x happy hour, 1x fietstocht 
Max aantal campers
22
Bijzonderheden
honden zijn niet toegestaan, overnachting op camperplaats (geen voorzieningen, toiletten legen mogelijk in Gouda), fietsen meenemen om in Gouda te komen, bezoek stadshuis niet mogelijk tijdens huwelijksfeest
Fietstocht
circa 15 km 
Informatie
evenementenzh@nkc.nl 

Binnenkort


 • Caravan, Camping & Motorhome Show

  t/m

  In Birmingham (Verenigd Koninkrijk) is van 19 tot en met 25 februari de Caravan, Camping & Motorhome Show in de evenementenhal NEC.

 • Camper Totaal

  t/m

  In het weekend van vrijdag 22 februari t/m 24 februari organiseert Camper Totaal een voorjaarsshow.

 • Koffieklets voor solo's, regio Noord

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

Terug naar agenda