Golfmidweek


t/m

Wakker worden in je camper aan de rand van de golfbaan en in gezelschap van andere camperaars, geniet je van het golfspel, gezellige borrels en maaltijden. Klinkt dat goed?

Dit jaar is het bijzonder mooie Rijk van Sybrook bij Enschede onze gastvrije locatie. De 27 holes baan ligt op een oud landgoed in een bosrijk gebied. In de prachtig aangelegde baan liggen uitdagende waterpartijen.

Traditiegetrouw gaan we ook naar het Rijk van Nijmegen in Groesbeek. Verrassende blinde holes bepalen het karakter van deze Groesbeekse baan. De grote hoogteverschillen bieden een fantastisch uitzicht.

In een gezellige sfeer spelen we op dinsdag en donderdag 18 holes, 9 holes is ook mogelijk. Elke dag kun je ook genieten van een drankje en een gezamenlijke maaltijd. Vrijdag sluiten we de midweek, zoals gewoonlijk, af met een heerlijk ontbijt.

Ook voor de niet-golfers zijn er in de nabijheid van de golfbanen mogelijkheden om te fietsen of ga lekker shoppen in Oldenzaal, Enschede of Nijmegen. Het golfevenemententeam nodigt jullie van harte uit om te ervaren hoe mooi golf kan zijn tijdens een gezellige en sportieve midweek.

Aanmelden

Datum
8 t/m 12 april 2019
Locatie
Enschede en Groesbeek
Code
2019-930
Kosten
golfer € 170,-; niet-golfer € 87,50,-
Inbegrepen
4x overnachting, 1x welkomstdrankje, 4x consumptie, 2x koffie/thee, 1x ontbijt, 1x dagmenu, 1x diner, golfers 2x greenfee 18 holes
Max aantal campers
35
Bijzonderheden
exclusief voor leden, overnachtingen op parkeerplaats van de golfbanen (geen voorzieningen), tijdens openingsuren clubhuis/restaurant gebruik douche en toilet mogelijk, fietsen meenemen
Fietstocht
Diverse fietsmogelijkheden in de omgeving
Informatie
golfevenementen@nkc.nl 

Binnenkort


 • Caravan, Camping & Motorhome Show

  t/m

  In Birmingham (Verenigd Koninkrijk) is van 19 tot en met 25 februari de Caravan, Camping & Motorhome Show in de evenementenhal NEC.

 • Camper Totaal

  t/m

  In het weekend van vrijdag 22 februari t/m 24 februari organiseert Camper Totaal een voorjaarsshow.

 • Koffieklets voor solo's, regio Noord

  Alle solo's zijn altijd welkom op de koffieochtenden in elke regio! Vergeet niet om je bijtijds aan te melden!

Terug naar agenda