Gezinsweekend Duinen Zathe


t/m

Met je nieuwe campervriendjes op sjouw door het leukste pretpark in het noorden van het land. Samen lol maken en van draaimolen via de botsbootjes, de indoor apenkooibaan naar de trampolines: je hebt geen kind meer aan ze.

Er kan van alle attracties gebruik worden gemaakt en eten en drinken is ook nog eens inclusief. Vanaf vrijdag ben je welkom en ontvangen we je met een kopje koffie of thee; voor de kinderen is er frisdrank. Zaterdagmiddag staat er een koud en warm buffet klaar.

Op zondagochtend wordt door het recreatieteam van de camping een speurtocht voor de ouders en kinderen georganiseerd, waarna rond het middaguur het weekend wordt afgesloten met een lunch.

Ouders en kinderen die nog energie over hebben, kunnen gebruik maken van de voorzieningen van het park zoals midgetgolf, openlucht zwembad en de overdekte speelplaats. Tegen betaling kun je ook nog een klimtoren op.

Aanmelden

Datum
24 t/m 26 mei 2019
Locatie
Appelscha
Code
2019-706
Kosten
camper + 2 personen € 150,-; camper + 1 persoon € 95,-; extra persoon/kind € 40,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
2x overnachting, 1x happy hour, 1x warm/koud buffet, 1x lunch, 1x entree attractiepark Duinen Zathe  
Max aantal campers
 25
Bijzonderheden
bij uitstek geschikt voor ouders met kinderen van 5 t/m 12 jaar, maximaal 2 tentjes bij camper toegestaan, fietsen meenemen (fietsverhuur op camping), toeslag hond ter plaatse te voldoen (€ 5,50,- per nacht)
Fietstocht
1,9 km van camping De Roggeberg naar Duinen Zathe
Wandeling
1,9 km van camping De Roggeberg naar Duinen Zathe
Informatie
evenementennoord@nkc.nl 

Binnenkort


 • Winterweek

  t/m

  Ontdek het wintercamperen en ga mee op Winterweek in het Limburgse Sevenum.

 • Vakantiebeurs

  t/m

  Tussen 10 en 13 januari kom je naar de Vakantiebeurs voor je jaarlijkse dosis #vakantievoorpret.

 • Vakantiebeurs CMT Stuttgart

  t/m

  De CMT Stuttgart is na de Caravan Salon in Düsseldorf de grootste kampeer-/vakantiebeurs in Duitsland. Er worden veel nieuwe producten en innovaties geïntroduceerd.

Terug naar agenda