Friese Elfstedentocht per camper


t/m

Van de Friese Elfstedentocht op de schaats blijven we waarschijnlijk dromen. Met de camper bieden we een mooi alternatief. Reizend door het weidse Friese landschap doen we alle elf steden aan.

Hier is genoeg ruimte om op eigen gelegenheid op ontdekkingstocht te gaan of een terrasje te pikken. Verrassend is het historische karakter en de sfeer in deze kleine stadjes. In een aantal is een stadwandeling georganiseerd.

Gezamenlijk bezoeken we de fabriek van Sonnema in Bolsward, waar Berenburg wordt gemaakt. Natuurlijk staat er een glaasje voor je klaar. De kracht van de eenvoud in de schilderijen van Jopie Huisman treffen je vast tijdens het bezoek aan het museum. In Sloten leidt een echte dorpsomroeper de groep rond. En in Franeker staat het oudst werkende Planetarium ter wereld op ons te wachten. 

Een van de overnachtingsplekken is in Lauwersoog. Dit nationaal park is een waar vogelparadijs. De Friezen zijn terecht een trots volk!

Aanmelden

Datum
10 t/m 19 mei 2019
Locatie
Friesland
Code
2019-702
Kosten
camper + 2 personen € 355,-; camper + 1 persoon € 250,-; extra persoon € 105,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
9x overnachting, 2x koffie/thee met koek, 1x diner, 4x stadswandeling, 1x bezoek planetarium, 1x bezoek Jopie Huismanmuseum, 1x fabrieksbezoek Sonnema, 1x fietstocht rondom Lauwersmeer
Max aantal campers
 15
Bijzonderheden
fietsen meenemen (zeer gewenst), toeslag hond ter plaatse te voldoen
>
Fietstocht
diverse mogelijkheden en afstanden, fietstocht rondom Lauwersmeer 45 km
Informatie
evenementennoord@nkc.nl 

Binnenkort


 • Winterweek

  t/m

  Ontdek het wintercamperen en ga mee op Winterweek in het Limburgse Sevenum.

 • Vakantiebeurs

  t/m

  Tussen 10 en 13 januari kom je naar de Vakantiebeurs voor je jaarlijkse dosis #vakantievoorpret.

 • Vakantiebeurs CMT Stuttgart

  t/m

  De CMT Stuttgart is na de Caravan Salon in Düsseldorf de grootste kampeer-/vakantiebeurs in Duitsland. Er worden veel nieuwe producten en innovaties geïntroduceerd.

Terug naar agenda