Fabrieksbezoek Hymer september


t/m

Heb je belangstelling voor de productie van diverse typen campers? Dan is het fabrieksbezoek aan Hymer in Bad Waldsee een echte aanrader!

Pure nostalgie beleef je in het Erwin Hymermuseum, wat een prachtige oldtimers zie je daar! In het restaurant van dit museum nuttigen we gezamenlijk een Duitse warme lunch.

En heb je even genoeg campers gezien? Spring dan op de fiets en volg een van de vele routes in het Schwäbische Alb. Of rijd naar de Bodensee en bekijk het bloemeneiland Mainau. Echt relaxen doe je in het prachtige thermaalbad van Bad Waldsee.

Aanmelden

Datum
18 t/m 20 september 2019
Locatie
Bad Waldsee, Duitsland
Code
2019-710
Kosten
camper + 2 personen € 150,-; camper + 1 persoon € 100,-; extra persoon € 50,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
2x overnachting, 1x koffie/thee, 1x Mittagessen incl. 1 drankje, 1x happy hour, 1x fabrieksbezoek Hymer, 1x entree museum, 1x ontbijtbuffet, 1x busvervoer van museum naar de Hymerfabrier v.v.
Max aantal campers
 25
Bijzonderheden
Overnachtingsplaats zonder voorzieningen (serviceplaats nabij), deelnemers moeten redelijk goed ter been zijn, fietsen meenemen is een aanrader
Fietstocht
diverse routes in de omgeving
Informatie
evenementennoord@nkc.nl 

Binnenkort


 • Puur natuur Texel

  t/m

  Ga mee op deze vijfdaagse reis naar het grootste Waddeneiland: Texel. We overnachten op de prachtige, bijna privé-camperplaatsen van Camping Loodsmansduin, met eigen restaurant, snackbar en zwembad.

 • Fabrieksbezoek Hymer mei

  t/m

  Heb je belangstelling voor de productie van diverse typen campers? Dan is het fabrieksbezoek aan Hymer in Bad Waldsee een echte aanrader!

 • Campershow in Leek

  t/m

  Waar de één echt op zoek is naar een nieuwe occasion, snuffelt de ander even rond ter inspiratie of is gewoon een liefhebber van campers.

Terug naar agenda