Fabrieksbezoek Hymer september


t/m

Heb je belangstelling voor de productie van diverse typen campers? Dan is het fabrieksbezoek aan Hymer in Bad Waldsee een echte aanrader!

Pure nostalgie beleef je in het Erwin Hymermuseum, wat een prachtige oldtimers zie je daar! In het restaurant van dit museum nuttigen we gezamenlijk een Duitse warme lunch.

En heb je even genoeg campers gezien? Spring dan op de fiets en volg een van de vele routes in het Schwäbische Alb. Of rijd naar de Bodensee en bekijk het bloemeneiland Mainau. Echt relaxen doe je in het prachtige thermaalbad van Bad Waldsee.

Aanmelden

Datum
18 t/m 20 september 2019
Locatie
Bad Waldsee, Duitsland
Code
2019-710
Kosten
camper + 2 personen € 150,-; camper + 1 persoon € 100,-; extra persoon € 50,-
Toeslag niet-leden: 20%
Inbegrepen
2x overnachting, 1x koffie/thee, 1x Mittagessen incl. 1 drankje, 1x happy hour, 1x fabrieksbezoek Hymer, 1x entree museum, 1x ontbijtbuffet, 1x busvervoer van museum naar de Hymerfabrier v.v.
Max aantal campers
 25
Bijzonderheden
Overnachtingsplaats zonder voorzieningen (serviceplaats nabij), deelnemers moeten redelijk goed ter been zijn, fietsen meenemen is een aanrader
Fietstocht
diverse routes in de omgeving
Informatie
evenementennoord@nkc.nl 

Binnenkort


 • media alt

  Camper Cup

  t/m

  Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus organiseren vier golfbanen uit Noordoost Nederland de 3e editie van een vierdaagse karavaan door Drenthe/Overijssel.

 • Rijvaardigheid in de bergen (augustus)

  t/m

  Heb je geen ervaring in het rijden in de bergen en belemmert dit je op een reis? Schrijf je dan in voor dit leerzame en gezellige evenement.

 • Het beste van de Betuwe

  t/m

  Volop variatie in de Betuwe dit weekend: een Landgoedfair, een Bluesfestival en een 19e eeuws fort.

Terug naar agenda