Duinrellweekend 40 jaar


t/m

Wie herfstvakantie zegt bij de NKC, zegt Duinrell, dit jaar voor het 40e jaar georganiseerd! Dit gaan we zeker vieren maar hoe....dat blijft nog even een verrassing.

Beleef de verschillende achtbanen, stap in de Falcon, de Dragonfly of de nieuwe Wild Wings of draai in de draaimolen. Gezinnen met kinderen en opa’s en oma’s met kleinkinderen kunnen volop genieten van al het vertier dat het park te bieden heeft. Het attractiepark is het hele weekend beschikbaar. Inclusief 2 uur zwemmen in het Tikibad. Er is voor iedereen, groot of klein, genoeg te beleven.

En heb je even genoeg van alle attracties? Dan geniet je gewoon even van de rust in het mooie bos of de duinen achter de camping. We verwennen je graag met een glaasje glühwein of fris en op zaterdag een Happy Hour en daarbij serveren we voor iedereen een bakje friet met een hamburger of frikandel. Het speciale avondspel voor de kinderen mag zeker niet ontbreken in het programma. Duinrellweekend NKC, dat moet je beleven!

Aanmelden

Datum
18 t/m 20 oktober 2019
Locatie
Wassenaar
Code
2019-210
Kosten
camper + 2, 3 of 4 personen € 115,-; camper + 1 persoon € 90,-; extra persoon/kind € 50,-; kinderen t/m 4 jaar gratis (wel aanmelden) 
Inbegrepen
2x overnachting, twee dagen toegang attractiepark, twee uur Tikibad, 1x patat met frikandel of hamburger en drankje, 1x suikerspin voor de kinderen, 1x happy hour
Max aantal campers
110
Bijzonderheden
exclusief voor leden, familieweekend, klein tentje naast camper toegestaan, geen voortenten, geen schotelontvangst, geen vuurkorven toegestaan 
Informatie
evenementenzh@nkc.nl 

Binnenkort


 • Tonke Bus Festival

  t/m

  Op zaterdag 13 april is het eindelijk zover, de tweede editie van Tonke Bus Festival in Terheijden!

 • Natuurfotografie in Flevoland voor beginners

  t/m

  Ben je een echte natuurliefhebber en wil je graag bijzondere momenten vastleggen? Als je hier nog maar weinig ervaring mee hebt, dan past dit evenement bij jou!

 • media alt

  Voorjaarsshow Bakker Campers

  t/m

  Tientallen campers, leuke aanbiedingen en workshops tijdens voorjaarsfeest op 15 en 16 maart.

Terug naar agenda